Ζουγανέλης:«Τη συνεργασία με την ΕΡΤ την ήθελα εδώ και καιρό»


Ο Γιάννης Ζουγανέλης, που παρουσιάζει την εκπομπή, Στα παιδιά ο λόγος, στην ΕΡΤ, μιλά για τη συνεργασία του με τη Δημόσια τηλεόραση, την εκπομπή αλλά και τους βολεμένους παρουσιαστές...Πώς προέκυψε η συνεργασία με την ΕΡΤ; 

«Είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό. Το είχα στο κεφάλι, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου. Η εκπομπή ,"Στα παιδιά ο λόγος" ,δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε κανένα ιδιωτικό κανάλι. Η ΕΡΤ είναι ένα μεγάλο ίδρυμα, που είναι υποχρεωμένο να μπαίνει στη διαδικασία δημιουργίας τέτοιων εκπομπών».

Σας απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης; 

«Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις, ούτε την ΕΡΤ πρέπει να την ενδιαφέρουν. Δεν τις πιστεύω κιόλας».

Τι διαφορετικό έχει να μας προτείνει η εκπομπή; 

«Προτείνει την ευγένεια και την αλήθεια, όχι την πραγματικότητα. Δίνει βήμα και λόγο στα παιδιά, στους νέους, αλλά και σε όσους νιώθουν νέοι και χωρίς παλιμπαιδισμό βγάζουν το παιδί που έχουν μέσα τους. Κι εμείς με τη σειρά μας μιλάμε μέσα από τα παιδιά. Μου είπαν "να μην είσαι διδακτικός". Μα από φύση, στάση και αισθητική είμαι διδακτικός. Δεν κινούμαι στη λογική του lifestyle και των εντυπώσεων. Το 1985 απευθυνόμουν  στα παιδιά εκείνης της εποχής με το "Γύρω γύρω όλοι". Είναι πολύ συγκινητικό που λαμβάνω κάθε εβδομάδα γράμματα από αυτά τα παιδιά, που σήμερα είναι γονείς και με παρακολουθούσαν τότε».

Υπάρχουν νέα ταλέντα σε αυτή τη χώρα; 

«Υπάρχουν πάρα πολλά, παρουσιαστές δεν υπάρχουν για να τα παρουσιάσουν. Είναι όλοι τους βολεμένοι. Τώρα τα φορτώσαμε όλα στον κόκορα. Παλιότερα είχα την πολυτέλεια να τα χρηματοδοτήσω, κάτι που δεν υπάρχει πια».

 Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: