Έλλη Κοκκίνου:«Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να πάνε στον αρχισυντάκτη τους με κάποιες απαντήσεις»

0
Η Έλλη ,λοιπόν, είναι η γυναικεία παρουσία στο φετινό «Your Face Sounds Familiar» κι όλοι περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα δέσει η «χημεία» της με την τριπλέτα Φασουλή-Σεργουλόπουλου-Μουτσινά που έχουν την ατάκα στο τσεπάκι τους. Η ίδια μας λέει ότι απολαμβάνει τη συνύπαρξη μαζί τους στις συσκέψεις πριν τη μεγάλη πρεμιέρα τους, την Κυριακή 23 Απριλίου στον Ant1, και δηλώνει ετοιμοπόλεμη μπροστά στο «γυαλί».

Σε άλλα νέα, η Έλλη επιστρέφει δισκογραφικά τον άλλο μήνα με νέα δουλειά από την Cobalt Music, διατηρεί τον παιδικό στaθμό, «Happy Faces», στη Γλυφάδα, λιώνει για τον γιο της Αλέξανδρο και γελάει αν την ρωτήσουμε για 568η φορά για τον Γιώργο Μπόγρη. Πάντως, έγκυρες πηγές μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου ισχυρίζονται ότι αυτή η Κοκκίνου που θα δούμε θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας…

Την εποχή της μεγάλη πίστας, των μπαλέτων και των ακριβών σκηνικών, ένιωσες ότι παρασύρθηκες από την πολυτέλεια; Είναι γνωστό ότι οι τραγουδίστριες εκείνης της εποχής έδιναν τρελά ποσά για τα ρούχα τους...

Είχα παρασυρθεί, είχα πάει κι εγώ στο εξωτερικό να ψωνίσω ρούχα κι αργότερα αγόραζα ακριβά κομμάτια ξένων σχεδιαστών από την Ελλάδα. Ο κόσμος στο κάτω τραπέζι ήθελε να σε δει να φοράς πιο ακριβά ρούχα από εκείνον, ρούχα που δεν μπορούσαν να αγοράσουν οι ίδιοι. Εκείνη την εποχή ήθελα να τα ζήσω όλα στον μέγιστο βαθμό όπως όλοι κι όλες. Τότε ο κόσμος το απαιτούσε από εσένα να αλλάζεις ακριβά ρούχα, για την ακρίβεια ήταν κατακριτέο να είσαι για μια ώρα πάνω στην πίστα με το ίδιο ρούχο! Τώρα φυσικά η διασκέδαση, όπως και η ζωή μας γενικότερα, έχουν απλοποιηθεί.

Στη δεκαετία του ’90 είχες φύγεις στο Los Angeles για να σπουδάσεις μουσική αλλά τελικά αποφάσισες να γυρίσεις Ελλάδα και να κυνηγήσεις εδώ το όνειρό σου. Γιατί;

Καταρχάς, στην Αμερική υπάρχουν εκατομμύρια καλύτερες φωνές από εμένα. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν είχα το όνειρο ότι θα κάνω καριέρα στην Αμερική. Στον δεύτερο χρόνο των σπουδών μου πήρα υποτροφία ,επειδή είχα πολύ καλούς βαθμούς, και μου έκαναν πρόταση να μείνω για να διδάξω φωνητική, γεγονός που θα μου έδινε την πράσινη κάρτα για να μείνω στη χώρα. Το να γίνω όμως καθηγήτρια δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ποτέ.

Ήταν δύσκολη η προσγείωση από το Hollywood στα μπουζούκια και στα λουλούδια;

Δεν έγινε ακριβώς έτσι, γιατί με το που γύρισα Ελλάδα συνεργάστηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ευρυδίκη σε μια σειρά παραστάσεων που δεν είχαν λαϊκά στοιχεία. Στη συνέχεια, η επόμενή μου δουλειά ήταν με τον Αντώνη Βαρδή, την Ευρυδίκη, τον Θάνο Καλλίρη και τον Διονύση Σχοινά. Δεν σου κρύβω ότι μέσω του Αντώνη Βαρδή αγάπησα την ελληνική λαϊκή μουσική, αφού με τη φωνή και τη χροιά του γνώρισα ένα είδος μουσικής που δεν ήταν μέχρι τότε στα δικά μου ακούσματα. Έκανα δεύτερη φωνή στον Αντώνη εκείνη την εποχή.

Μεταξύ μας, έχεις κουραστεί να απαντάς αν είσαι ή δεν είσαι ακόμα με τον Μπόγρη, αν έχεις νικήσει ή όχι την απόσταση μεταξύ σας; Εσύ αν ήσουν αναγνώστρια θα σε ενδιέφερε να μάθεις αν η Κοκκίνου έχει χωρίσει ή όχι;

Όχι δεν θα με ένοιαζε, δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να μάθουν για την προσωπική ζωή του άλλου. Μα πόσες φορές πια να απαντήσεις στην ίδια ερώτηση για την απόσταση; Ξέρω βέβαια ότι και οι δημοσιογράφοι πρέπει να γυρίσουν στον αρχισυντάκτη τους με κάποιες απαντήσεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Το καταλαβαίνω αυτό.

Στα 46 σου έχουμε την αίσθηση ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση εμφανισιακά. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο;

Κοίτα να δεις, εμφανισιακά έχω υπάρξει και καλύτερα αλλά η προσωπικότητά μου τότε ήταν ανώριμη. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ, γιατί έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχω αρκετές ατέλειες πάνω μου, αλλά πλέον νιώθω πιο σίγουρη για μένα. Στα 46 μου έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση από ό,τι στα 20.

Στον Οδυσσέα Μητσόπουλο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !