Έντονο ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ - Αυτοί έκαναν συζητήσεις...


Πολλοί οι μνηστήρες για τον χρεοκοπημένο εκδοτικό όμιλο του Σταύρου Ψυχάρη, για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Προφανώς το Συγκρότημα θεωρείται ακόμα ισχυρό στον χώρο του Τύπου, εξ ου και... περιζήτητο.Έτσι, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει με διάφορους τρόπους έως τώρα, οι Βαγγέλης Μαρινάκης, ΙΒάν Σαββίδης, Γιάννης Φιλιππάκης (Δημοκρατία, Espresso) και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (Αττικές Εκδόσεις). Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν ήδη σε πρώτες διερευνητικές συζητήσεις με τους ειδικούς διαχειριστές του ΔΟΛ και όλοι τους στοχεύουν (ξεχωριστά εννοείται), όπως διατείνονται τουλάχιστον, σε λύση-πακέτο. Συζητούν δηλαδή για όλα τα ΜΜΕ του Συγκροτήματος μαζί και όχι για μεμονωμένα κομμάτια του. Μεγάλη η ζήτηση...

Στο... παιχνίδι όπως είδατε μπαίνει και ο Γιάννης Φιλιππάκης, έστω κι αν παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμών στα Μέσα του. Προφανώς για τη διεκδίκηση του ΔΟΛ θα έχει και... συμπαίχτη (κιτρινόμαυρο;). Σημειώστε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε... κοντά το τελευταίο διάστημα με τον Θεμιστοκλή (Καθημερινή) και όχι τον Γιάννη Αλαφούζο. Μην απορείτε, λοιπόν, γιατί κάποιες εφημερίδες εκτυπώνονται στα πιεστήρια της Καθημερινής. Άλλωστε τα παλιά πιεστήρια της Ελευθεροτυπίας είναι δύσκολο προς το παρόν να λειτουργήσουν (και όχι μόνο για τεχνικούς λόγους).

efsyn.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: