Χρήστος Δάντης: Αυτός είναι ο τρόπος του για να βοηθάει τα νέα παιδιά

Unknown
0

Διαχρονικά είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους μουσικούς και τραγουδιστές της χώρας μας. Οι διακρίσεις του Χρήστου Δάντη στη μουσική είναι αναρίθμητες και ο ίδιος φροντίζει να διατηρεί τον ροκ χαρακτήρα του εντός και εκτός σκηνής.


Στην τελευταία του συνέντευξη μάλιστα μίλησε για τη μουσική του και τις αλλαγές που έχουν προκύψει στο πέρασμα των χρόνων. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η εξέλιξη της μουσικής του ήταν το ζητούμενό του.

«Έχοντας ξεκινήσει με την ποπ μουσική δεν ήθελα ποτέ να πέσω στα δίχτυα της ποπ αυτής που ξέραμε και να παραμείνω κάτι σαν τους Olympians. Ήθελα να εξελιχθώ πράγμα που το προσπάθησαν και άλλοι αλλά δεν το κατάφεραν. Εγώ επέμεινα ξεκινώντας από την αγάπη μου για την κιθάρα και με την επιβολή της κιθάρας στα διασκεδαστήρια άρχισε να σοβαρεύει όλο το πράγμα, με κατάληξη για παράδειγμα, τραγούδια όπως το «Παλιό μου παλτό» και άλλα παρόμοια που μπόρεσα και τραγούδησα», ανέφερε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Θέμα People.

Η νέα γενιά μουσικών δεν τον αφήνει αδιάφορο. Ανάμεσα σε άλλους ανέφερε πως ξεχωρίζει τον Πάνο Μουζουράκη, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ καλό performer, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είναι ηθοποιός, τραγουδά υπέροχα». Εκτός όμως αυτού αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά και το συγκρότημα VIC. «Eίναι ένα γκρουπ από τα Ιωάννινα, το οποίο μου αρέσει πολύ. Αυτά τα γκρουπ τα βρίσκω τυχαία, ακούω μπάντες και προσπαθώ να βοηθήσω έστω και με μία ανάρτηση του τύπου “Πηγαίντε να τους ακούσετε, αξίζουν”. Το πρόβλημα είναι ότι παγκοσμίως η κατάσταση είναι περίεργη. Δεν αγοράζει ο κόσμος CD», επεσήμανε ο Χρήστος Δάντης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !