Γερμανού σε Μενεγάκη: Θεωρείς ότι σαν παρουσιάστρια είσαι πέραν του δέοντος καλοπληρωμένη;

0

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού και άλλαξαν ρόλους. Η Ναταλία έγινε οικοδέσποινα και ακούσαμε να κάνει ερωτήσεις στην Ελένη.



Αρχικά αναφέρθηκε η Ναταλία στην περίοδο που έκανε την εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» και είπε πως δεν έκανε τολμηρές ερωτήσεις τότε και η Ελένη της είπε: «Με έχεις απέναντί σου. Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα για να μην μας φέρω σε δύσκολη θέση. Κάνε μου ερωτήσεις που πιστεύεις ότι δεν θα ήταν οι ερωτήσεις οι χαϊδευτικές αλλά δεν θα προσέβαλαν ούτε εσένα ούτε εμένα. Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα για να μην φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση».

Και η Ναταλία άρχισε να ρωτά: «Πότε μετάνιωσες τελευταία φορά για μια απόφαση που πήρες για τη ζωή σου την ιδιωτική. Θεωρείς ότι σαν παρουσιάστρια είσαι απλά καλοπληρωμένη ή είσαι πέραν του δέοντος καλοπληρωμένη ή είσαι πληρωμένη όσο σου αξίζει ή παραπάνω από όσο σου αξίζει. Η γνώμη του κόσμου, αυτά που γράφουν για σένα σε νοιάζει ή λες στα παλιά μου τα παπούτσια ή κατά βάθος σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος για την Ελένη;». Τι είπε η Ελένη μετά από αυτές τις υπέροχες ερωτήσεις;


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !