Απίστευτο περιστατικό: 11χρονος αυτοκτόνησε επειδή νόμιζε πως η κοπέλα του είναι νεκρή-photo


Το μοιραίο μήνυμα και η πράξη που έγινε δύο ώρες αργότερα - Ο μαθητής του δημοτικού άφησε σημείωμα στο δωμάτιό του...

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε όταν το κορίτσι που αγαπούσε προσποιήθηκε πως πέθανε. Ο μικρός πίστεψε ότι την έχασε και έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Η τραγωδία ξεκίνησε όταν ο 11χρονος Tysen Benz έλαβε ένα μήνυμα ότι το 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε. Ο μαθητής του δημοτικού άφησε ένα σημείωμα στο δωμάτιό του και ακολούθως αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μικρό αγόρι έβαλε τέρμα στη ζωή του μόλις δύο ώρες μετά το μήνυμα που έλαβε από τη 13χρονη, η οποία αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες, σύμφωνα με τους αμερικανικούς νόμους.

Η σχέση μεταξύ των δύο παιδιών δεν έχει διευκρινιστεί, τα τοπικά Μέσα, ωστόσο, αναφέρουν ότι ήταν το κορίτσι του. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί η 13χρονη έστειλε αυτό το μήνυμα, που οδήγησε στην αυτοκτονία τον 11χρονο. Ο μικρός αυτοκτόνησε στις 14 Μαρτίου, αλλά η αλήθεια αναδείχθηκε από την έρευνα μόλις σήμερα.


protothema.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: