Γουίλι απο Survivor: Όταν πήγα στο νησί δεν είδα ομάδα, αλλά ένα διασπασμένο πράγμα....


Για αυτούς που χαλάνε την ισορροπία στην ομάδα των «Μαχητών», αν ο ίδιος μέσα στο Survivor έζησε ίντριγκες αλλά και για την πραγματική εικόνα της ομάδας του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γουίλι Καλβουρτζής.


Πόσο δεμένοι είναι οι Μαχητές στην πραγματικότητα, γιατί γενικότερα δεν δίνουν την εικόνα της ομάδας...

«Με το που έφυγα εγώ! Γιατί εμένα η πρώτη μου έννοια και προτεραιότητα για το νησί και για τα παιδιά ήταν να μπορέσω να φτιάξω μια oμάδα, επειδή ομάδα δεν είδα στο νησί. Είδα ένα διασπασμένο πράγμα, οπού ο καθένας έκανε το δικό του. Η κύρια μου έγνοια ήταν να τους ενώσω. Μπόρεσα, τα κατάφερα και με το που άρχισε να διορθώνεται η κατάσταση έτυχε να φύγω και άρχισαν ξανά τα ίδια. Γιατί μπορούσα και κρατούσα κάποιες ισορροπίες εκεί, άσχετα που δεν φαινόταν στον κόσμο. Και τώρα που έφυγα έγιναν πάλι τα ίδια».

Αυτό είναι κάτι που είχε πει και η Ειρήνη μετά την αποχώρηση της. Ότι περίμενε από εσένα να ενώσεις τα αγόρια. Ποιοι χαλάνε τις ισορροπίες;

«Όταν ήμουν εγώ εκεί, δεν έμπαινε κανείς στη διαδικασία. Τα αγόρια τα ένωσα, μπορέσαμε και γίναμε μια ομάδα. Μόνο με τον Κώστα, ο οποίος έκανε περισσότερο παρέα με τα κορίτσια, οπότε ήταν λίγο απομακρυσμένος σε σχέση με εμάς, δεν τα κατάφερα»

Υπάρχουν κάποιοι που κατηγορούν τον Ορέστη ή τον Πάνο ότι έχουν μια τάση να δημιουργούν ίντριγκες. Εσύ που το έζησες από μέσα, πώς το είδες;

«Εμένα δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο. Δηλαδή ξεκίνησαν πάλι να δημιουργούνται κάποιες καταστάσεις όταν έφυγα εγώ. Όσο ήμουν μέσα, θεωρώ ότι ο Πάνος και ο Ορέστης ήταν εντάξει. Απλά ο Ορέστης έχει ένα θέμα με την Ελισάβετ, θεωρεί ότι δεν είναι καλή παίκτρια γενικότερα. Ο Πάνος κι αυτός αρχίζει να βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά -εγώ του εξήγησα μερικά όταν μπήκα μέσα στο παιχνίδι. Τα διόρθωσε κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ελπίζω να τα συνεχίσει έτσι διορθωμένα και τώρα που λείπω», είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό 7 μέρες tv.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: