Η DEMY και τα....«βεγγαλικά» του INFE Greece για Καλή επιτυχία

0
Με "βεγγαλικά" υποδέχτηκαν την Ελληνίδα εκπρόσωπο στη φετινή Eurovision 2017, Demy, οι οργανωμένοι Έλληνες fan του διαγωνισμού από το INFE Greece.
Σ ένα κατάμεστο ζεστό μαγαζί με φόντο την Ακρόπολη, και με τους φαν να έχουν πλημμυρίσει ακόμα και έξω από το μαγαζί την περιοχή, το σωματείο που θα τη συνοδεύσει στο εξωτερικό για να τη στηρίξει ,την υποδέχτηκε υπό τους ήχους του "This is love" και με..."βεγγαλικά" .
Εκείνη ,όπως πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, δεν σταμάτησε να χαρίζει φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους εκατοντάδες φίλους που έσπευσαν να την συναντήσουν σ' αυτή την όμορφη ιδέα, που κάθε χρόνο το σωματείο διοργανώνει με ιδιαίτερη πάντα επιτυχία.
Tο διοικητικό συμβούλιο  προσέφερε στη φετινή μας εκπρόσωπο -όπως κάνει κάθε χρόνο- τα καθιερωμένα "γούρια" του καθώς και τα δώρα που θα τη συντροφεύσουν στο Κίεβο της Ουκρανίας, ενώ σημειολογικής σημασίας θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο κλάδος ελιάς ,η ελληνική σημαία αλλά και τα ντόπια  εδέσματα που προσφέρθηκαν στην καλλιτέχνιδα και την ομάδα μας από τον σεφ του μαγαζιού.
Υπό τους ήχους eurovisionoτράγουδων η Demy δεν δίστασε να απαντήσει στις "ερωτήσεις" των τηλεοπτικών καναλιών και άλλων ΜΜΕ που παραβρέθηκαν, αλλά και των  φαν ,αποκάλυψε πως ήδη οι πρόβες έχουν ξεκινήσει, ξεκινάμε για Κίεβο αισιόδοξα και με νέα εκδοχή του τραγουδιού μας που βοήθησαν σε αυτήν και το συγκρότημα των Playmen, ενώ ήδη η σκηνή του Κιέβου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το τραγούδι μας και τις εκπλήξεις που ο μέτρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός ετοιμάζει.
Ιδιαίτερη θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει  τη στιγμή της αποχώρησης της Demy από την εκδήλωση -όπως μας πληροφόρησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου, κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος,-όταν όλο το μαγαζί τραγουδούσε και χόρευε τη φετινή μας συμμετοχή μαζί με τη φετινή μας εκπρόσωπο όλοι μια αγκαλιά και μια παρέα.
"This is love "




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !