Εκτός ΑCADEMY κι επίσημα η Ρώπα - «Ναι,αποχώρησα,δεν μπορούσα να...»

0

Μπορεί στις αρχές του μήνα το κανάλι Ε να ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου τη συμμετοχή της Χρύσας Ρώπα, η οποία θα αναλάμβανε χρέη καθηγήτρια υποκριτικής στο STATR ACADEMY, αλλά η
απουσία της από τα μαθήματα που πραγματοποιούνται μες στην ακαδημία έχει, ως γνωστόν, πυροδοτήσει έντονη φημολογία πως η ηθοποιός αποχώρησε από το μουσικό ταλεντ σόου πριν αυτό καλά καλά ξεκινήσει.

Η εφημερίδα, Ειδήσεις, μίλησε με τη Χρύσα Ρώπα, η οποία και επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη Μουσική Ακαδημία.''Ναι, αποχώρησα από το STAR ACADEMY !Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι ακούγεται αλλά οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά οικογενειακοί. Ετοιμάζομαι να φύγω μόνιμα για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά - και στο παρελθόν έχω φύγει κι έχω μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και τώρα, κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα .Πραγματικά δεν ξέρω το χρονικό διάστημα που θα παραμείνω εκεί. Σίγουρα θα βρίσκομαι στη Γαλλία το Πάσχα, αλλά και το καλοκαίρι που μας έρχεται''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !