Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν ζω με τον κίνδυνο του τι θα σκεφτεί ο καθένας για μένα ή για τον τρόπο που ζω»

Στο περιοδικό Omikron έδωσε συνέντευξη η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εικόνα που πιστεύει οτι έχει ο κόσμος γι αυτήν αλλά και γιατί αρνείται να βγάλει φωτογραφίες ή να δώσει αυτόγραφα.


Ποια εικόνα πιστεύετε πως έχει ο κόσμος για εσάς; 
Δεν ξέρω, ούτε θέλω να το προκαταβάλω αυτό. Αυτό που εκλαμβάνω είναι καλό, υπάρχει μια καλή σχέση με τους ανθρώπους. Τόσο χοντρικά… Δεν βγάζω όμως φωτογραφίες με τον κόσμο, ούτε αυτόγραφα δίνω. Το θεωρώ εξαιρετικά ανούσιο. Μας εμπλέκει και τους δυο -και αυτός που το ζητά και εμένα που το δίνω- σε μια ματαιοδοξία που δεν οδηγεί πουθενά. Γιατί δεν βγάζεις φωτογραφία και με το γιατρό σου ή με τον άνθρωπο που σου μαζεύει τα σκουπίδια; Όλο αυτό είναι ψεύτικο και δεν το κάνω.

Αν αρνηθείτε όμως δεν δίνετε την εικόνα ενός δύσκολου, στριφνού ατόμου; 
Δεν ζω με τον κίνδυνο του τι θα σκεφτεί ο καθένας για μένα ή για τον τρόπο που ζω. Κάποιες φορές βέβαια υπάρχει αγένεια από κάποιους, αλλά όσο πιο αγενής είναι κανείς άλλο τόσο θα είμαι κι εγώ. Θεωρώ πως πρέπει να προστατευτώ από διάφορες εκδηλώσεις «αγάπης». Όποιος είναι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι είναι σε ένα ατελείωτο καθημερινό πάρτι ούτε βγαίνει έξω και μοιράζει χαμόγελα, ευχαριστίες και χαρές. Μπορεί να ζω χιλιάδες προβλήματα όπως ο καθένας. Μη σας πω ότι εκτιμώ πιο πολύ αυτούς που δεν μου μιλούν και με κάνουν να αισθάνομαι τόσο κανονική όσο ο άλλος δίπλα μου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: