Παναγιώτα Βλαντή για ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ: Όταν διάβασα το σενάριο και είδα ότι είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο ξετρελάθηκα....


Η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της μίλησε με αφορμή τον ρόλο της στον «Αστέρα Ραχούλας» για την αγάπη της στο ποδόσφαιρο.«Όταν διάβασα το σενάριο και είδα ότι είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο ξετρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο, πολύ πρωτοποριακό και δέχτηκα αμέσως να συμμετέχω στον “Αστέρα Ραχούλας” του Alpha. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».

Με ξαφνιάζεις! Τι σχέση έχεις εσύ με το ποδόσφαιρο;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Λογικό είναι να απορείς – κι άλλοι απορούν με μένα, όλοι όσοι τους το λέω. Όμως το ότι είμαι γυναίκα, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Ειδικά το Μουντιάλ, δεν το χάνω. Μου αρέσουν οι μεγάλες διοργανώσεις, τα ντέρμπι και οι αγώνες – τα παρακολουθώ όλα όποτε μπορώ. Δεν είμαι μανιακή, ούτε τρελαίνομαι. Αλλά, ως θεατής, μου αρέσει! Η πλάκα είναι ότι ο κόσμος με ρωτάει στο δρόμο για τη σειρά και το ποδόσφαιρο. Όλοι με ρωτάνε, για παράδειγμα, αν τελικά θα καταφέρουμε να κάνουμε το δικό μας γήπεδο. Είναι πολύ ευγενικοί μαζί μου.

Πηγή: Down Town Κύπρου


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: