Ποια ελληνίδα ηθοποιός ήταν τόσο άτακτο παιδί που την κλείδωσαν έξω από την τάξη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, θυμάται τα παιδικά της χρόνια –και θυμάται τη φορά που η μαμά της της έβαλε τις φωνές μπροστά σε κόσμο.

Είσαι αναμφίβολα ένα πληθωρικό κορίτσι, με έντονη προσωπικότητα και αυθορμητισμό. Μικρή ήσουν έτσι ανήσυχη;

Ήμουν ατίθαση, είχα μια τρέλα, αλλά είχα και όρια. Στο σχολείο ευτυχώς είχα καθηγητές καλούς ανθρώπους, που είχαν υπομονή. Το αστείο ήταν πως όταν έκανα κάποια αταξία και έπαιρναν τηλέφωνο τη μαμά μου, δεν μπορούσαν να τη βρουν. Γιατί τότε έπαιζε στις Πεθερές. Εγώ λοιπόν ήξερα τις μέρες που είχε γύρισμα κι ό,τι αταξία ήθελα να κάνω, την έκανα τότε. Την ώρα των μαθηματικών, ας πούμε, χόρευα ή έλεγε ο καθηγητής μια λέξη κι εγώ την έπαιρνα και την έκανα τραγούδι. Μια μέρα μού είπε λοιπόν: «Δανάη, πας να μου φέρεις λίγο νερό;». Σηκώθηκα με προθυμία. Όταν επέστρεψα, βρήκα την πόρτα κλειδωμένη, κλειστά τα παράθυρα και κλειστές τις κουρτίνες. Πήγα στη δίπλα αίθουσα και τους είπα «σας πειράζει να κάνω μάθημα εδώ, γιατί δίπλα με κλείδωσαν απέξω;».

Οι δικοί σου τι έλεγαν;
Ο πιο αυστηρός ήταν ο Χρήστος (σ.σ. Χατζηπαναγιώτης, συνάδελφος και συγκάτοικος της μαμάς της), ήταν αυτός που έθετε όρια και τον άκουγα. Η μαμά μου ήταν ευτυχώς ψύχραιμη. Βέβαια, όταν μια φορά στο θέατρο Αποθήκη, όπου έπαιζε ο Χρήστος στο Σεσουάρ για Δολοφόνους, σηκώθηκα την ώρα της παράστασης να πω τα λόγια του, εκεί η μαμά μου φρίκαρε και μου έβαλες τις φωνές!

Ήσουν καλή μαθήτρια;

Μέχρι το γυμνάσιο πολύ καλή. Μετά μέτρια. Στην τρίτη λυκείου πήγαινα σχολείο χωρίς τσάντα και έγραφα στις πανελλήνιες «εγώ θα γίνω ηθοποιός και θα έρχεστε να με βλέπετε. Οπότε βάλτε μου ένα καλό βαθμό μόνο γιατί περνάτε ωραία επειδή διαβάζετε τα γραπτά μου». Δεν καταλάβαινα τότε πόσο σημαντική είναι η συνολική γνώση.

peoplegreece.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !