Τα νούμερα θα παραμείνουν υψηλά...με βία!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Την ώρα που οι διαφημιστές αναζητούν τις αιτίες της τεράστιας απήχησης του Survivor, από τα κοινωνικά δίκτυα έως την τηλεοπτική κοινή γνώμη… Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε τηλεθέαση, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη και κυρίως τις προσδοκίες των τηλεθεατών.

Σε πρώτη φάση λοιπόν η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να αυξήσει τις δόσεις, παραχωρώντας άλλο ένα βράδυ στο παιχνίδι που παρακολουθεί όλη η Ελλάδα. Έτσι αντί για τέσσερις, αυτήν την εβδομάδα θα μεταδοθεί πέντε φορές, δηλαδή και την Πέμπτη το βράδυ… που σημειωτέον «απέναντι» είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του μουσικού talent show «Star Academy» στο «Ε TV», με τους Βίσση, Καρβέλα και Κωστόπουλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και όπως προκύπτει από την ανάλυση της τηλεθέασης το «Survivor» δεν φαίνεται να απειλείται από ένα μουσικό talent show ενός μικρού καναλιού… αλλά μάλλον από τον ίδιο του τον εαυτό! Διότι το αδηφάγο τηλεοπτικό κοινό σύντομα θα χρειαστεί περισσότερη «ανθρωποφαγία» – όπως συμβαίνει παραδοσιακά σε αυτού του τύπου τα reality για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Προς το παρόν η παραγωγή, αλλά και η έμπειρη ομάδα των Ελλήνων συνεργατών τους διαχειρίζονται εξαιρετικά τις δύο αντίπαλες ομάδες, προσφέροντας θέαμα με τα παιχνίδια και τα αγωνίσματα, αλλά και ίντριγκα… η οποία θα αυξάνεται όσο περνά ο καιρός και οι παίκτες θα λιγοστεύουν!

Εχθες το βράδυ οι τηλεθεατες με ικανοποίηση παρακολούθησαν εναν καβγά μεταξύ δυο παικτών της ίδιας ομάδας των «Διασήμων»… ανάμεσα στον παρουσιαστή και μοντέλο Στέλιο Χανταμπακη που συνεργαζόταν με εκπομπή του STAR (Σεργουλόπουλο – Μπακοδήμου) και τον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι Γιώργο Αγγελόπουλο που ζει στη Σκιάθο, διατηρώντας με τον αδελφό του βενζινάδικο… Ο συγκεκριμένος παίκτης στα στοιχήματα θεωρείται φαβορί για να κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ενώ αμέσως μετά είναι ο Χανταμπακης. Οι δυο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αν δεν τους συγκρατούσαν οι συμπαίκτες τους και οι τηλεθεατες έχασαν την ευκαιρία να δουν αίμα και αληθινό ξύλο.

Αυτή τη φορά δεν έγινε. Υπάρχουν όμως προσδοκίες να συμβεί στο μέλλον, αφού στα περισσότερα ξένα Survivor πέφτει ξύλο μεταξύ των παικτών, εξαιτίας της πίεσης που δέχονται και των συνθηκών που ζουν.

Μάλιστα στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η ένταση μεταξύ Χανταμπακη και Αγγελόπουλου τελικά δεν εκτονώθηκε όπως φάνηκε στο χθεσινοβραδινό γύρισμα στο συμβούλιο… και δεν αποκλείεται το ελληνικό κοινό να απολαύσει σύντομα εναν αληθινό καβγά…  είτε μεταξύ αυτών είτε κάποιων άλλων… Ενα θέαμα, άξιο της παράδοσης και του ονόματος που έχει το Survivor στη διεθνή τηλεοπτική αγορά!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό θέλουμε; Ανθρωποφαγία; Για όνομα του Θεού που καταντησαμε; Κι όλα αυτά για τα νούμερα. ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !