Απρόσμενες οι εξελίξεις στο Μπρούσκο...

0
Η Αναστασία και ο Ματθαίος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, αντιμετωπίζουν δυναμικά τον Αντρέα, όταν τους βρίσκει μαζί στο σπίτι της Μελίνας στα Χανιά.
Όμως με αυτόν τον τρόπο χάνουν μια ακόμα ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παίρνοντας τελειωτικές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Μαρίνα με μεγάλη συγκίνηση γνωρίζει τον γιό του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας και εξαιτίας αυτού του γεγονότος παίρνει την απόφαση να κάνει το χειρουργείο.
Η Μελίνα πρέπει να πάει για δουλειά στα Χανιά και την ακολουθεί και ο Αχιλλέας με την Αγάπη και τη Δανάη. Όταν θα μπουν στο σπίτι στα Χανιά, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Πάτροκλος, βλέποντας πως η σχέση του Διαμαντή με τη Ρενάτα σοβαρεύει, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση ματ και να το παίξει καλός και συγκαταβατικός, προκειμένου να τους ρίξει στάχτη στα μάτια.
Στο μεταξύ η Βασιλική, υποψιάζεται πως ο Μηνάς την απατάει και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να τον αποκαλύψει. Ο Ματθαίος επιστρέφοντας στην Κύπρο, λέει στη Στέλλα να χωρίσουν, αλλά η αντίδρασή της για μια ακόμα φορά, θα φρενάρει τις εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !