Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα της η «Ελευθερία του Τύπου»;

0

Η εκκίνηση της νέας εφημερίδας ,«Ελευθερία του Τύπου», δεν ήταν η αναμενόμενη, σαφώς στόχευε ψηλότερα… Ωστόσο, στις παρούσες συνθήκες τα 38.000 φύλλα που φέρεται να πούλησε είναι ένα ικανοποιητικό νούμερο για κυριακάτικο φύλλο.

Η κούρσα ,όμως ,δεν θα κριθεί στον κυριακάτικο στίβο, αφού με ένα καλό δώρο ή μια καλή προσφορά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα… Η κούρσα για τη νέα εφημερίδα θα κριθεί από τις πωλήσεις του καθημερινού φύλλου. Εκεί θα δείξει τη δυναμική και τις αντοχές της. Αν κερδίσει τις εντυπώσεις με την ύλη της, τη μαχητικότητά της και φυσικά στις πωλήσεις σε καθημερινό επίπεδο, έχει σοβαρές πιθανότητες με τη στήριξη του επιχειρηματία να καθιερωθεί στην Κυριακάτικη αγορά.

Αν ,αντίθετα, οι πωλήσεις του φύλλου τις καθημερινές δεν είναι οι προσδοκώμενες, δηλαδή μεταξύ 8.000 έως 10.000 πωλήσεις,τότε πολύ δύσκολα θα κρατηθεί και τις Κυριακές. Με άλλα λόγια καλείται να μπει σφήνα σε «Δημοκρατία»- το πρώην δηλαδή «μαγαζί» του Χρίστου Μουλίνου που είναι το δεύτερο φύλλο σε πωλήσεις τις καθημερινές μετά «Τα Νέα»-και μεταξύ του «Έθνους», της «Espresso» και της «Εφημερίδας των Συντακτών» που είναι πιο χαμηλά, λίγο πάνω από τις 6.000 φύλλα.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !