Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Ελένη Μενεγάκη δεν λέμε τα εσώψυχά μας, είμαστε μόνο…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι εδώ και χρόνια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και η καλή τους χημεία είναι εμφανής στο πλατό. Σε συνέντευξή της, η πανελίστρια μιλά για την σχέση τους, αλλά και το πως είναι η παρουσιάστρια πίσω από τα φώτα.

«Για μένα η Ελένη είναι γυναίκα ορόσημο. Είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά με έβγαλε μπροστά από το γυαλί, αφού ήταν κι εκείνη που το είχε οραματιστεί όλο αυτό. Η συγκεκριμένη γυναίκα μόνο καλό που έκανε από την ημέρα που μπήκε στη ζωή μου», λέει, στο You Weekly και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, η Κατερίνα.

Παράλληλα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως υπάρχουν και δυσκολίες, χαρακτηρίζοντας την ομάδα της εκπομπής «κλασσική ελληνική οικογένεια» και ξεκαθαρίζει πως δεν την απασχολεί καθόλου η ανάγκη να γίνει «κεντρικιά», ενώ, σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης αποκαλύπτει ότι δεν της αποστέλλονται και συνεχίζει: «μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα έχω να σου πω ότι έχει γίνει μανία, η οποία πιάνει όλους τους ανθρώπους. Δηλαδή, ξαφνικά φτάσαμε να σταματάω στα διόδια της Αττικής Οδού και να με ρωτάνε πως πήγε η εκπομπή χθες».

Όταν την ρωτούν αν είναι φίλες με την παρουσιάστρια, σε σημείο που να γνώριζε από τους πρώτους για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η πανελίστρια εξομολογείται πως «αυτά είναι πράγματα που δεν τα έχω συζητήσει ποτέ με την Ελένη. Δεν θα ξυπνήσω το πρωί και θα πάω να της πω “για πες μου… τι γίνεται; Πώς είσαι;”. Είμαστε επαγγελματικές φίλες».

«Η Ελένη είναι γενικά ένας άνθρωπος που φωτίζει το αστείο. Δεν γελάει συνέχεια, άσε που έχει ένα συγκεκριμένο χιούμορ. Όμως, πίστεψέ με, μια εκπομπή δεν κρατιέται μόνο με το να γελάει ένας άνθρωπος», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα, ενώ, απαντώντας στις επικρίσεις περί telemarketing στην εκπομπή ξεκαθαρίζει πως «φέτος εμείς δεν έχουμε κι αν υπάρχει είναι περιορισμένο. Είναι η συντήρησή μας παιδιά! Φέρνει έσοδα στο κανάλι και βγαίνει το ψωμάκι μας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !