«Η τηλεόραση δεν μου είχε ποτέ ιδιαίτερη αδυναμία,εκτός από το ξεκίνημά μου»


Είναι μια από τις πολύ επιτυχημένες κι αγαπημένες ηθοποιούς , με ιστορία στον παλιό,καλό κινηματογράφο, και σε
συνέντευξή της στο περιοδικό ,Λοιπόν, αναφέρεται μέσα σε άλλα και στην τηλεόραση...

Αναπολείτε το παρελθόν; 

«Όχι, δεν είμαι της αναπόλησης, δεν θέλω να βλέπω ελληνικές ταινίες, βλέπω και τις αλλαγές... (γέλια) και δεν θέλω.Δεν μπορώ να πω ότι ο χρόνος μού έχει φερθεί άσχημα, δεν στερήθηκα πράγματα, είμαι χορτασμένος άνθρωπος. Άνθρωποι που δεν έχουν στερηθεί πράγματα, έχουν χορτάσει, έχουν ζήσει, είναι πιο γενναιόδωροι με τους νεότερους, γιατί δεν έχουν τα συμπλέγματα και τις ελλείψεις που πολλές φορές δεν είναι υγιές. Είναι καλύτερο να έχεις ζήσει τη ζωή σου και να έχεις κάνει τα λάθη σου. Δεν έχω απωθημένα».

Στην τηλεόραση δεν σας έχουμε δει... 

«Η τηλεόραση δεν μου είχε ποτέ ιδιαίτερη αδυναμία, εκτός από το ξεκίνημά μου. Δεν ξέρω γιατί, δεν την κυνήγησα, γιατί δεν κυνηγώ γενικά, αλλά ούτε κι εκείνη με κυνήγησε. Δεν ήμουν από τα αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης, μπορεί να ήταν συμπτωματικό, είναι και θέμα τύχης. Δεν μου συνέβη να ήμουν σ' ένα σίριαλ, να αφήσει μια εποχή, το ένα να φέρει το άλλο και ξαφνικά να είμαι πάντα μέσα στην τηλεόραση, είναι κάτι που δεν μου συνέβη. Δεν ήμουν στις ''παρέες'' ούτε οι φίλοι μου είναι από τη δουλειά, κάνω αυτά τα λάθη και τα έχω πληρώσει»,δηλώνει η Τέτη Σχοινάκη.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: