Ο δολοφόνος τηε Κηφισιάς αντέγραψε την ταινία «Έτερος εγώ»

Μια ιδιαίτερα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε χθες μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που αφορούσε τον δολοφόνο των οδηγών ταξί, μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.


Η εκπομπή αποκάλυψε πως ίσως η ταινία έδωσε το έναυσμα στον νεαρό δράστη να κάνει τα εγκλήματα καθώς σε κινηματογράφο των Αμπελοκήπων ένας νεαρός έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ερώτηση στον σεναριογράφο της σειράς Σωτήρη Τσαφούλια.

«Ήταν Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και η προβολή ήταν προγραμματισμένη για τις δέκα το βράδυ. Τελείωσε γύρω στις δώδεκα παρά είκοσι . Παρουσία δική μου , δύο ηθοποιών και του μουσικού της ταινίας, η κουβέντα που ακολούθησε με το κοινό διήρκησε περίπου μέχρι τη μία. Στη διαδικασία αυτή πάντα υπάρχει μια αμηχανία στην αρχή, μέχρι να γίνει η πρώτη ερώτηση και να πυροδοτηθεί η κουβέντα ώστε να ξεκινήσει ο διάλογος. Έτσι έγινε και εκείνη την νύχτα...Τις περισσότερες φορές οι θεατές θέτουν ερωτήματα γύρω από το πώς γυρίστηκε η ταινία. Το άτομο αυτό όπως το θυμάμαι, έθεσε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που εμένα τουλάχιστον, δεν μου την είχαν ξανακάνει...Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό όταν γράφατε το σενάριο, πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή»;

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: