Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» τον Γιώργο Λιανό! «Μου είχε γυρίσει το μάτι!»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για την απογευματινή ζώνη του Alpha στην οποία έχει βρεθεί και ο ίδιος μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, την Αλέκα Καμηλά και την Μπέττυ Μαγγίρα για το «Όλα Παίζουν», η Κατερίνα Καινούργιου «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιανό.

«Και οι τέσσερις θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ίσως για αυτό δεν μπόρεσε αυτό το πράγμα να σταθεί πολύ καλά» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά τα όσα ανέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη συνέχεια την έκαναν πιο αποκαλυπτική….

«Το κακό σε αυτή την εκπομπή που είχα καταλάβει ως τηλεθεατής είναι ότι όλοι θέλατε να είστε παρουσιαστές, το νούμερο ένα. Η σφαγή σας σε αυτό γινόταν. Ποιος θα είναι ο πρώτος» είπε η Τζωτζέλα.

«Αρχικά είχαν βάλει τον Λιανό πρώτο. Εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω που ο Λιανός ερχόταν 20 λεπτά πριν αρχίσει η εκπομπή, ήμουν εκεί από το πρωί, μου έβγαινε η πίστη, ήταν στην κοσμάρα του, ότι μπορεί να είναι πρώτος. Και μου είχε γυρίσει το μάτι. Λέω δεν είναι δυνατόν.

Τον Λιανό δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά, δεν το λέω υποτιμητικά. Τον ενδιαφέρει να είναι τραγουδιστής. Αλλά παράλληλα ο Λιανός είναι και ένα παιδί που δεν έχει μείνει χρονιά χωρίς δουλειά. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει το βάρος, επειδή ο άνθρωπος πήζει, όχι για κανέναν άλλο λόγο της παρουσίασης καθημερινής εκπομπής. Γιατί άλλο να είναι κεντρικός παρουσιαστής και άλλο να είσαι απλά πάνελ και να φεύγεις. Στην Ελένη δουλεύει πάνελ και φεύγει.

Τώρα που τα σκέφτομαι δεν υπήρχε λόγος για τόση φαγωμάρα. Δεν ταιριάζαμε, αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος είχε γίνει καλό. Εγώ είχα αρνηθεί να το ξανακάνω το ίδιο στυλ που είχε γίνει μια κουβέντα γιατί έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία πολύ σχολιασμού και εγώ ήθελα να είμαι πιο παρουσιάστρια, δεν ήθελα να σχολιάζω τόσο πολύ» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !