«Ελευθερία του Τύπου»: Υψηλός ο στόχος για τις πωλήσεις...


Κάτι λιγότερο από 100.000 αναμένεται να είναι το τιράζ της νέας εφημερίδας, «Ελευθερία του Τύπου», που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο ,Κυριακή 19 του μηνός.

Είναι σαφές από την απόφαση των επιτελών της εφημερίδας να προχωρήσουν σε τόσο μεγάλο τιράζ,ότι έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους, αφού θέλουν να μπουν δυναμικά στη μάχη των κυριακάτικων φύλλων,στοχεύοντας προφανώς σε πολύ υψηλές κυκλοφορίες για την εποχή που μόνο το «Πρώτο Θέμα» μπορεί να διατηρεί ακόμα.

Συνήθως αυτά τα τιράζ, όμως, συνοδεύονται και από σημαντικές προσφορές προς τους αναγνώστες… και η εν λόγω εφημερίδα ξεκινάει με δύο δώρα που δεν συνιστούν αυτό που θα λέγαμε τον απόλυτο «κράχτη», δεδομένου ότι το λεξικό του Μπαμπινιώτη που προσφέρει έχει δοθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ το cd που επίσης προσφέρει είναι «πεθαμένο» δώρο, αφού κανείς πλέον δεν συλλέγει cd! Πάντως, η προσδοκία των επιτελών του νέου φύλλου με τιράζ που θα κυμαίνεται περίπου στις 100.000 με τάση προς τα κάτω… υπολογίζεται ότι ποντάρουν σε ένα νούμερο αρκετά υψηλό, από 60 έως 70 χιλιάδες.

Ενημερωτικά, την προηγούμενη Κυριακή, 12 Μαρτίου, σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο,Ευρώπη, οι πωλήσεις ήταν ως εξής:enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: