Ο Ant1 ρίχνει το DANCE δύο φορές την εβδομάδα...


Πρόσω ολοταχώς για το So you think you can dance ,που αποτελεί έναν γερό άσσο του ΑΝΤ1...
Με διπλά επεισόδια κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, το ισχυρό talent show που ''μαγειρεύουν'' στο Μαρούσι, θα μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Το χορευτικό σόου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Απριλίου με 2 επεισόδια ανα εβδομάδα, ενώ από τις 12 Μαΐου και κάθε Παρασκευή ξεκινούν τα live με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού. Για τη στελέχωση της κριτικής επιτροπής οι ιθύνοντες  του ΑΝΤ1 βρίσκονται ,ως γνωστόν, σε θερμές συζητήσεις με την Ελένη Φουρέιρα και με τον χορευτή- ηθοποιό, Ιβάν Σβιτάιλο, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Κάτω Παρτάλι.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπερνούν πλέον τις 5.000 και η παραγωγή βρίσκεται στην τελική φάση των pre- auditions .Η σκυτάλη από εκεί και πέρα περνάει στην κριτική επιτροπή για το κύριο μέρος των auditions , που θα αποτελέσουν και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια. Ακολουθεί ένα ειδικό επεισόδιο bootcamp με εντατικές δοκιμασίες για όσους έχουν προβιβαστεί, με στόχο να ολοκληρωθεί η επιλογή της τελικής 20άδας που θα περάσει στη φάση των live.

Πηγή: Ειδήσεις- Ναταλία Ανδρικοπούλου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: