Απίστευτη αποκάλυψη της Γερμανού για παίκτρια του ACADEMY-«Την έχω ξανασυναντήσει,επέλεξε να φύγει και τότε»


Ως γνωστόν ,από το STAR ACADEMY του Ε είχαμε και μια οικειοθελή αποχώρηση(θυμήσου εδώ), αυτή της Παμπίνας ,που μάγεψε με τη φωνή της τους κριτές.

Ωστόσο, όσον αφορά την παίκτρια αυτή, η μια εκ των κριτών, Ναταλία Γερμανού, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη σήμερα, μέσα από το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. Είπε ,λοιπόν, πως η ίδια έχει συναντήσει ξανά την παίκτρια αυτή σε άλλο τάλεντ σόου, και συγκεκριμένα στο Dream Show του Alpha ,όπου και τότε ήταν κριτής. 

Αποκάλυψε πως και τότε η Παμπίνα είχε μια εκπληκτική φωνή και είχε μαγέψει τους πάντες, όμως, όπως και τώρα,έτσι και στο show του ALPHA, επέλεξε να αποχωρήσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε η Ναταλία, έφυγε διότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό ψυχολογικά. 

Είπε ακόμη πως ήθελε η Ναταλία να πάρει τηλέφωνο τον Ψινάκη-ήταν κι αυτός κριτής στο Dream Show-  για να τον ρωτήσει αν τη θυμάται ενώ ήταν έτοιμη να το πει και στον Μένιο!

Δες όσα είπε: 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: