ΠΟΣΠΕΡΤ: Να αθωωθούν τα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ...

0

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοινώνει:

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται αλληλέγγυα και απαιτεί την αθώωση στα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ, Προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων συνδικαλιστικών οργανώσεων που δικάζονται στις 16 Μάρτη για την κινητοποίηση που διοργάνωσαν ,στις 30/01/2013, ομοσπονδίες και συνδικάτα στο Υπουργείο Εργασίας.

Η κινητοποίηση αυτή είχε σκοπό την έντονη διαμαρτυρία για τις προκλητικές δηλώσεις του τότε Υπουργού Εργασίας, Βρούτση, «ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχθηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις» κ.λπ. .  Η νέα δίωξη αυτών των στελεχών, που έκαναν το αυτονόητο και το χρέος τους, μετά την αθώωσή τους από προηγούμενο δικαστήριο, με το ίδιο κατασκευασμένο κατηγορητήριο, δείχνει για μια ακόμη φορά το «χτύπημα» που θέλουν να δώσουν Τρόικα, θεσμοί και κυβερνήσεις, στους εργαζομένους και στους εκπροσώπους τους ώστε παράλληλα με όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, τη φτωχοποίηση και την ανεργία, να σταματήσει και οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης και κινητοποίησης. Γι’ αυτό προτεραιότητά τους είναι να απαλλαγούν με αυταρχικό – φασιστικό τρόπο από τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των εργαζομένων και το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην απεργία.

Σε όλα αυτά τα σχέδια που απεργάζονται θεσμοί, κεφάλαιο και κυβερνήσεις, η ενότητα και η αγωνιστικότητα είναι η μόνη λύση. Διώξεις συνδικαλιστών για τέτοιες δράσεις αντίδρασης, είναι τιμή για το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν μας πτοούν. Με όση λύσσα θέλουν να μας γονατίσουν, τόσο πείσμα και δύναμη θα βάζουμε για να σταθούμε όρθιοι.

«Αν εθελούσια δεν γονατίσεις, ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !