Τζώνη Καλημέρης: Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης από τον ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Τζώνη Καλημέρης αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1 με μια ανακοίνωση τόσο λιτή από την πλευρά του σταθμού που θα την έλεγες και… θυμωμένη! Κάτι σαν την Ευριδίκη Βαλαβάνη όταν πρότεινε τον Αγγελόπουλο, ένα πράγμα!

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι σταματάει η συνεργασία του με τον Τζώνη Καλημέρη» έγραφε η επίσημη ανακοίνωση. Το παρασκήνιο όμως εδώ και καιρό έκανε λόγο για διαφωνίες, εντάσεις σε σχέση πάντα με τη στρατηγική του σταθμού και το πρόγραμμα. Διαφωνίες, που κορυφώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης με αποτέλεσμα ο Καλημέρης να δηλώσει παραίτηση, να ανεβεί στη μηχανή του και ν αποχωρήσει από τα κτίρια του σταθμού στο Μαρούσι.

Βλέπετε αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 είναι καζάνι που βράζει. Η επέλαση του Survivor έκανε τους πάντες να χάσουν την ψυχραιμία τους. Υπήρχαν κάποιοι που «χρέωναν» στον Καλημέρη το ότι ο σταθμός έχασε το «πακέτο» από τον Τούρκο Ατζουν Αλιτσαλί με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΙ αυτή τη στιγμή να «κόβει» βόλτες με άνεση στους πίνακες τηλεθέασης. Τότε ο Τούρκος παραγωγός πέρα από τα πολλά χρήματα που ζητούσε, ήθελε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και στην παραγωγή με αποτέλεσμα να χάσει ο ΑΝΤ1 τόσο το Voice όσο και το Survivor. Μάλιστα εκείνη την περίοδο … κανείς δεν υπολόγιζε το Survivor και όλοι κάναμε λόγο για το Voice που στον ΑΝΤ1 είχε χαρίσει νούμερα τηλεθέασης εξαιρετικά. Το Survivor δεν απασχολούσε κανέναν καθώς το θεωρούσαν ένα… παλιακό project.


H εκδίκηση του Survivor βέβαια ήρθε …. μισή σεζόν αργότερα και αυτό έφερε ισχυρές αναταράξεις σε όλα τα κανάλια και περισσότερο στον ΑΝΤ1 που ήταν και ο κυρίαρχος στα διαφημιστικά πακέτα.


Αυτή τη στιγμή ο σταθμός βρίσκεται σε μια επιφυλακή προκειμένου να ανταπαντήσει και να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Υπάρχει η μια πλευρά που ζητά πιο «επιθετική» πολιτική ( βλέπε το ριάλιτι με τους σελέμπριτις στην Αφρική που τελικά δεν προχώρησε) και μια πιο ψύχραιμη πλευρά που ισχυρίζεται ότι όταν περνά ένας τυφώνας απλά παίρνεις τα μέτρα σου, δεν απαντάς μ ένα …τσουνάμι, ειδικά μάλιστα όταν δεν το διαθέτεις.

Το σίγουρο είναι ότι η πτώση του Rising Star, η λάθος επιλογή του τηλεπαιχνιδιού Lucky Room, τα σίριαλ που δεν «περπάτησαν» μαζί με κάποιες εκπομπές, έφεραν γκρίνια, συσκέψεις επί συσκέψεων, διαφωνίες. Στην σύσκεψη λοιπόν την τελευταία οι διαφορές προέκυψαν αγεφύρωτες και ο Καλημέρης… πήρε το κράνος του κι έφυγε, κρατώντας τις καλύτερες των σχέσεων όμως με όλους τους ανθρώπους του σταθμού.

Σε ότι αφορά στα επόμενα βήματά του, πολλά ακούγονται. Μάλιστα έμαθα ότι τον τελευταίο καιρό υπήρξε φλερτ και από το Μega καθώς μπορεί ο κόσμος να παραμένει απλήρωτος εδώ και 8 μήνες, να μην υπάρχει πρόγραμμα, ωστόσο μυστικές διεργασίες γίνονται και είναι πολλοί αυτοί που σχεδιάζουν για το κανάλι προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να το ξαναβρεί και πάλι στις επάλξεις.

Σε ότι αφορά τώρα στον ΑΝΤ1, το κενό του Καλημέρη θα καλυφθεί σε μεταβατικό επίπεδο από τον Τζώρτζη Ποφάντη, που αποχώρησε πριν λίγους μήνες από τον Αlpha και στην συνέχεια θα επιστρέψει ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος … έφυγε από τον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του 2015!

yupiii.gr-Κλεοπάτρα Πατλάκη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !