Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά για 1η φορά για τον λόγο που δεν είναι στην τηλεόραση...

0

Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας, σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σα ζεστό ψωμάκι. Αύριο, Σάββατο, 18 Μαρτίου,στις 09.45, στην παρέα μας έρχεται η Φαίδρα Δρούκα.

Με τη μαμά - δημοσιογράφο ,Μυρτώ Κάζη, και τη βοήθεια της παιδοδοντιάτρου ,Λίλας Παπαδοπούλου, συζητάμε για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς για τα πρώτα δόντια των παιδιών.

Λίγο μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision, η Demy μάς μιλά για το τραγούδι που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, αποκαλύπτει τι εκπλήξεις θα δούμε on stage, μας λέει τι φοβάται περισσότερο για τη μεγάλη βραδιά και ποιοι θεωρεί ότι θα είναι οι ανταγωνιστές της.

Ακόμη, η Νανά Παλαιτσάκη μας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στου Παπάγου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τον λόγο που μετά από τριάντα χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, δεν είναι τώρα στην τηλεόραση. Μας διηγείται απίστευτες ιστορίες από την επαγγελματική της πορεία, τον τρόπο που γνώρισε τον Μίνωα Κυριακού το 1989 αλλά και τον λόγο που αισθάνεται ενοχικά ως μητέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !