Τα Windows 10 κατακτούν το 25% της αγοράς.

0
Μεγαλώνει το μερίδιο της αγοράς που κατέχουν τα Windows 10, καθώς έχουν πλέον ξεπεράσει το 25%, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας NetMarketShare.


Αναλυτικότερα, τα Windows 10 της Microsoft, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2017 μπορούσε να τα βρει κανείς εγκατεστημένα στο 25,3% των υπολογιστών της αγοράς, με το ποσοστό αυτό να έχει αυξηθεί κατά 1% από τον Δεκέμβριο του 2016.

Περίπου έναν χρόνο πριν, το μερίδιο των Windows 10 στην αγορά ήταν 11,85%, στοιχείο που δείχνει ότι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft κατάφερε να διπλασιάσει το ποσοστό του μέσα στο χρονικό διάστημα των τελευταίων 12 μηνών.

Τα Windows 7 έχουν πλέον ποσοστό 47,2%, από 48,34% τον περασμένο μήνα, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το μερίδιο των Windows 10 επωφελήθηκε από τη μείωση των ποσοστών των Windows 8 και 8.1, XP και του Mac OS X, το οποίο δεν ξεπερνά σε μερίδιο το 5%.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Digital Trends, το Linux έχει μερίδιο 2,27% τον Ιανουάριο του 2017.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τα δεδομένα της NetMarketShare είναι ότι παρόλο που η Microsoft δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει για 1 δισεκατομμύριο χρήστες Windows 10 μέχρι το 2018, έχει ήδη καταφέρει να κάνει 400 εκατομμύρια κατόχους υπολογιστών να εγκαταστήσουν τα Windows 10 στο σύστημά τους.

pestaola.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !