Ανατροπή από τον ΣΚΑΪ-Απέναντι από το RISING ρίχνει το SURVIVOR!

4

Κι ενώ γνωρίζαμε πως το Survivor ,που τοποθετείται στην prime time του ΣΚΑΪ, θα προβάλλεται 4 φορές τη βδομάδα από Δευτέρα έως και Παρασκευή,πλην της Πέμπτης(θα έχει VOICE),ο σταθμός αλλάζει τα σχέδιά του και κάνει την...ανατροπή!

Έτσι,όπως κι επίσημα ενημέρωσε σήμερα το κανάλι με ΔΤ(θυμήσου εδώ), το παιχνίδι, που θα έχει παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και θα διαρκεί 3 ώρες, θα προβάλλεται τελικά από Κυριακή έως και Τετάρτη,στις 21.00.

Με τον προγραμματισμό, αυτό, λοιπόν, ο ΣΚΑΪ στην ουσία αποφασίζει και ρίχνει το πρότζεκτ του απέναντι από το επιτυχημένο RISING STAR του ΑΝΤ1.Για 9 Κυριακές(μέχρι και 16 Απριλίου,οπότε και ρίχνει αυλαία το RISING),συνεπώς, ο Σάκης Τανιμανίδης έρχεται να... διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Γιώργο Λιάγκα, και σίγουρα αυτή η ''μάχη'' αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον,καθώς θα έχουμε να κάνουμε με δυο πολυδάπανα σόου ,εκ των οποίων, όμως, το ένα αφορά τη μουσική( ο κόσμος ξεκάθαρα στηρίζει πάντα τα μουσικά σόου) κι έχει χτίσει κοινό, ενώ το άλλο αφορά δοκιμασίες επιβίωσης,που,όμως, έρχεται να μας...ξανασυστηθεί-κάπου εδώ,λοιπόν, μπαίνει και το στοιχείο της περιέργειας του κοινού,που παίζει πάντα ''ρυθμιστικό'' ρόλο.

Το σίγουρο,πάντως, είναι το εξής: με την κίνηση αυτή το κανάλι του Φαλήρου θέλει να κλέψει κοινό από τον ΑΝΤ1 και να ανακόψει τη δυναμική πορεία του Rising στους πίνακες τηλεθέασης..

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξερουμε τι θα γινει με το "kick off" αθλητικη εκπομπη στο σκαι που παιζει καθε κυριακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 8.44μ.μ.

    To KICK off από την Κυριακή 19/2 θα παίζει στις 00.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα το φαει η μαρμάγκα...
    δεν θα το αναζητησει και κανεις εξάλλου!
    ο ΣΚΑΙ εχει ριξει πολυ ριψοκινδυνες ζαριες τις τελευταιες μερες οπου αν δεν του βγουν, μπορει να παει σε πολυ επικινδυνα μονοπατια.
    Γιατι ειναι αλλο πράγμα να εχεις ενα καναλι με μαζεμενο budget που μπορει να ορθοποδησει ακομη και με μονοψηφια νουμερα (οπως ηταν για πανω απο 10 χρονια) και αλλο πραγμα να ξοδευεις αφειδως χρηματα που ειναι εξαιρετικα δυσκολο να φερει η διαφημιση αν δεν κανεις υπερβολικα καλα νουμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ επομενως θα παιζει κυριακη στις 24:00, ευχαριστω Πετρο.

    @12:24 Ειναι καποιες εκπομπες που ακομα και αν δεν κανουν νουμερα (kick off, η Δικη στον Σκαι) παραμενουν σημαντικες για τον προεδρο του Παο Αλαφουζο, αφου μεσα απο αυτες μπορει να προωθησει θεσεις του κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !