Γιώργος Λιάγκας: Το RISING STAR σημειώνει τηλεθεάσεις πολύ υψηλότερες από τον αρχικό στόχο....


Ο Γιώργος Λιάγκας σε συνέντευξή του μίλησε για το «Rising star» και τα νούμερα τηλεθέασης.Αν συμμετείχατε στις οντισιόν του «Rising» ποιο τραγούδι θα ερμηνεύατε;

Δεν έχω καλή φωνή και έτσι αποκλείεται να συμμετείχα. Αν με ρωτάτε ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, αυτό αλλάζει ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση μου. 

Το «Rising» άργησε λίγο να σημειώσει την αναμενόμενη τηλεθέαση. Γιο ποιο λόγο πιστεύετε ότι συνέβη αυτό;

Διαφωνώ με αυτό. Το «Rising» είναι ένα νέο talent show, το οποίο έκανε μια πολύ δυνατή εκκίνηση κι έπεσε σε δύο μόνο επεισόδια που ήταν αναγνωριστικά για όλους μας, κοινό, παίχτες, κριτές, παρουσιαστές και ομάδα παραγωγής! Έκτοτε σημειώνει σταθερά πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, πολύ υψηλότερες από τον αρχικό στόχο.

Ποια θεωρείτε ότι είναι το δυνατό στοιχεία της κριτικής επιτροπής του «Rising»;

Του Αντώνη ο δυναμισμός και η απίστευτη θέληση του να είναι νικητής. Της Δέσποινας η μόρφωση, η λογική αλληλουχία των σκέψεων της και ο όμορφος τρόπος που τις εκφράζει. Του Κώστα η καθολική και αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της αξίας του ως καλλιτέχνη και του Χρήστου ο αυθορμητισμός της ηλικίας του. Έτσι κι αλλιώς, μιλάμε για εξαιρετικούς, για σπουδαίους καλλιτέχνες και αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρίσκονται στην επιτροπή του «Rising».

Πηγή: 7 meres tvΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: