Η Γαλλία φιλοδοξεί με REQUIEM να νικήσει τη Eurovision

'Ένα φαβορί  επέλεξαν η Γάλλοι για να τους εκπροσωπήσει φέτος στην 62η Eurovision και μάλλον καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά.
Ήδη η Γαλλία είναι μια από τις χώρες που φιλοδοξούν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί της τελικής κατάταξης τον Μάιο στην Ουκρανία μιας που η επιλογή της νεαρής Alma που πολλοί χαρακτήρισαν ως τη νέα Indila έχει γίνει αποδεκτή με θετικότατα σχόλια απο τους απανταχού φαν της Ευρώπης αμέσως με την πρώτη ακρόαση του τραγουδιού.
Η νεαρή 28χρονι Alma με το δικό της "Requiem" κατόρθωσε να πάρει την ανάθεση στη χώρα της και πολλοί να μιλούν για ένα δροσερό ,ανάλαφρο τραγούδι χωρίς βαρύγδουπα σημεία που σου "μένει" και γιατί όχι ένα ταξίδι στο Παρίσι για το 2018,
Η Γαλλία μια εκ των "5 μεγάλων χωρών-Big 5- δεν τα έχει καταφέρει και πολύ καλά τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση την 6η περσινή θέση στον τελικό με 257 βαθμούς και  τον φιλλέλληνα Amir με το "Je Cherche",ο οποίος συνέθεσε πέρσι μαζί με τον Khaled Nazim Yahya Kemal το τραγούδι της χώρας τους.
Και αυτή τη χρονιά η Γαλλία πάει στα σίγουρα (?) και εμπιστεύεται τον ίδιο συνθέτη και την γλυκεία νεαρή 28χρονη Alma που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά.
Η Γαλλία όπως μας ενημερώνει ο αντιπρόεδρος του INFE GREECE Μάκης Χαραλαμπόπουλος ,στατιστικά  υστερεί στο τελικό ¨στήσιμο¨ των συμμετοχών της επί σκηνής στις διοργανώσεις κάτι που πρέπει να προσέξει εάν θέλει η νεαρή εκπρόσωπος της να μαγέψει κοινό και επιτροπές και να καταφέρει το καλύτερο.Παρακολουθήστε το video clip της συμμετοχής της Γαλλίας και ..."κρατήστε το"¨.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: