Λιάγκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω δύο πολύ σημαντικά projects του ΑΝΤ1»

O Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει φέτος το επιτυχημένο καθημερινό παιχνίδι,Lucky Room, που είναι στην ουσία το πρότζεκτ που τον ''πήρε'' από το ΠΡΩΙΝΟ.

Ο παρουσιαστής μιλά για τη νέα αυτή ζώνη αλλά και το concept...

Από πρωινός τύπος γίνατε... απογευματινός. Πώς νιώθετε με αυτή την αλλαγή; 

«Η αλλαγή αυτή δεν ήρθε σε μία ημέρα. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν, ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό και το είχα δηλώσει, άλλωστε. Ήθελα να αλλάξω ζώνη και να κάνω κάτι διαφορετικό. Φέτος, είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω δύο πολύ σημαντικά projects του ΑΝΤ1».

Ποιες είναι οι δυσκολίες της απογευματινής ζώνης; 

«Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα με τα οποία πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου, ανάλογα με τη ζώνη που προβάλλονται τα διάφορα προγράμματα. Κάποια τεχνικά θέματα που εντοπίζονται στα κοινά που παρακολουθούν τηλεόραση τις συγκεκριμένες ώρες, αφορούν κυρίως τα στελέχη και τους διαφημιστές και όχι εμάς τους παρουσιαστές».

Έχει συμβεί εκτός κάμερας οι παίκτες να... ξεφύγουν και να πιαστούν στα χέρια; 

«Ε, όχι βέβαια. Το Lucky Room είναι ένα παιχνίδι με αγωνία και δυνατές στιγμές. Οι παίχτες πραγματικά αγωνιούν και μαζί με αυτούς και εμείς. Είναι ιδιαίτερο το γεγονός ότι η τύχη σου είναι στα χέρια των συγγενών και των φίλων σου, οι οποίοι βρίσκονται στο Lucky Room. Υπάρχει αγωνία, ένταση, θέληση για νίκη, αλλά σε καμία περίπτωση επιθετικότητα».

7 μέρες TV

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: