O Σαμαράς στο παλάτι του Σουλεϊμάν

Unknown
0

Τρύφων Σαμαράς goes to Hollywood. Εντάξει, όχι ακριβώς... Μέχρι την Τουρκία πετάχτηκε για ακόμη μια φορά ο δημοφιλής hair stylist κι εκεί είχε την ευκαιρία να κάνει επαφές με μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες της διεθνούς showbiz.


Ο φακός της «Espresso» κατέγραψε τα καμώματά του στη γειτονική χώρα, από τις βόλτες του με τον Τομ Κρουζ ως τη γνωριμία του με τον χωρισμένο πλέον Μπραντ Πιτ. Πού συνάντησε τους δύο stars ο Ελληνας κομμωτής; Μα στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Madame Tussauds, στην Κωνσταντινούπολη φυσικά. Πού αλλού;

Ο παιχνιδιάρης Τρύφωνας το επισκέφθηκε με την παρέα του, ξεναγήθηκε σε όλες τις αίθουσες και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες με τις περισσότερες κέρινες προσωπικότητες που εκτίθενται εκεί.

Ο αγαπητός στο ελληνικό κοινό hair stylist, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το καινούργιο ημερολόγιό του, πόζαρε στον φακό καβάλα στη μηχανή μεγάλου κυβισμού του Τομ Κρουζ, έπιασε τους κοιλιακούς του Τζάστιν Μπίμπερ κι έκανε τον... φίλο στη Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ πίσω από την πλάτη της χάρισε φιλάκι στον άντρα της Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στη συνέχεια ο Σαμαράς χόρεψε στον ρυθμό της ποπ μουσικής παρέα με τη Μαντόνα και τον Μάικλ Τζάκσον. Στο τέλος, επειδή κουράστηκε, κάθισε στο Tiffany's και πήρε breakfast παρέα με την Οντρεϊ Χέπμπορν.

Και δίπλα στον Σουλεϊμάν

Ο ίδιος, πάντως, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί ακόμη και δίπλα στον θρυλικό πυγμάχο Μοχάμετ Αλι αλλά και στον... Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή! Οχι στο κέρινο ομοίωμα του ηθοποιού που τον υποδύθηκε στο ομώνυμο σίριαλ στην Τουρκία, αλλά στον ορίτζιναλ. Το πιο αστείο στιγμιότυπο του Τρύφωνα πάντως από το Μουσείο της Madame Tussauds στην Κωνσταντινούπολη είναι αυτό όπου ο διάσημος Έλληνας κομμωτής ποζάρει μπροστά στον φακό ως... Μόνα Λίζα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !