MEGA: Ακόμα να σταλεί στις τράπεζες το...σωτήριο σχέδιο των μετόχων

0

Κι ενώ οι εργαζόμενοι του MEGA έχουν εισέλθει – αισίως- , στον όγδοο μήνα απληρωσιάς, το σχέδιο που έχει εκπονηθεί με κόπους και βάσανα και φέρει την υπογραφή και των δύο πλευρών, Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα, ακόμα δεν έχει φθάσει στα χέρια των τραπεζών!


Οι καθυστερήσεις είναι στην ημερήσια διάταξη, παρά το γεγονός ότι το σχέδιο είναι έτοιμο και με τις υπογραφές των μετόχων περίπου μία εβδομάδα! Και φυσικά η ευθύνη για τις καθυστερήσεις δεν ανήκει στα στελέχη και τους υπαλλήλους του σταθμού που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά στους μετόχους,που για ανεξήγητους λόγους καθυστερούν, ενώ έχουν εγκρίνει το σχέδιο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ,όμως, αιτία των καθυστερήσεων που παίζουν οι μέτοχοι, είναι ο έλεγχος του «μαγαζιού». Δηλαδή ποια από τις δύο πλευρές θα ορίσει τον διευθύνοντα σύμβουλο… Για αυτούς υπάρχει χρόνος! Αντίθετα, για τους εργαζομένους που είναι απλήρωτοι 8 μήνες και δεν πρόκειται να πληρωθούν σε αυτή τη φάση που η υπόθεση του MEGA με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπαίνει στην τελική ευθεία,δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χρήμα!

Εnimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !