Φώτης Μπόμπολας: Σε λίγες μέρες θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για το Mega

Unknown
0
Στη συνάντηση ενημερώσαμε τον κ. Φώτη Μπόμπολα για την απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων για 48ωρη απεργία την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη, καθώς και για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας σε περίπτωση που δεν καλυφθούν τουλάχιστον δύο από τους οφειλόμενους μισθούς εντός της εβδομάδας.

Από τη μεριά του ο κ. Μπόμπολας μας ενημέρωσε για τα εξής:
1. Οι συζητήσεις με τις τράπεζες προχωρούν με στόχο την κατάρτιση ενός οδικού χάρτη επιστροφής στην ομαλότητα. Προτεραιότητα σε αυτόν τον οδικό χάρτη είναι η απελευθέρωση κεφαλαίων προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μισθοδοσίας προς τους εργαζόμενους, αλλά και κάποιες επείγουσες λειτουργικές ανάγκες του σταθμού. Ο κ. Μπόμπολας κρίνει ότι εντός πολύ λίγων ημερών θα υπάρξει θετική κατάληξη των συζητήσεων.
2. Το ύψος της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και ο ορισμός Διευθύνοντος Συμβούλου δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά ο κ. Μπόμπολας θεωρεί ότι δε θα υπάρξει κώλυμα σε κανένα από τα δύο θέματα, καθώς η συνεννόηση με την πλευρά Βαρδινογιάννη είναι ικανοποιητική.
3. Στην ερώτηση σχετικά με τις μετοχές του ΔΟΛ στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ο κ. Μπόμπολας απάντησε ότι δεν προτίθεται να τις εξαγοράσει και ότι ούτως ή άλλως, όταν ολοκληρωθεί η ΑΜΚ από τους νυν βασικούς μετόχους, το ποσοστό αυτών των μετοχών θα μειωθεί αρκετά και, άρα, ο έλεγχός τους δεν θα είναι αποφασιστικής σημασίας.
4. Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα με την DIGEA ο κ. Μπόμπολας θεωρεί ότι θα διευθετηθεί εντός της εβδομάδας και ότι δεν τίθεται κίνδυνος υποβάθμισης του σήματος.

ΥΓ. Θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση για τις αποφάσεις της σημερινής συνέλευσης των εργαζομένων από τους εργασιακούς μας εκπροσώπους.



με πληροφορίες από το usay

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !