Mega: Δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα με τη Λίνα Δρούγκα!

0
Συνάντηση σήμερα για τους δημοσιογράφους του Mega στα... παλιά τους λημέρια, δηλαδή στον 6ο όροφο του Μεγάλου Καναλιού, στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων. Εκεί αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega τάσσεται υπέρ της επανέναρξης του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων.

Θα είναι ένα δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα είναι καταγγελτικό εναντίον της Digea, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που δείχνουν να φέρουν το "μαύρο".

Το δελτίο θα εκφωνήσει η Λίνα Δρούγκα, ενώ ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής έκανε σχετική ανακοίνωση χθες, από τη σελίδα του στο Facebook, και στη συνέχεια επικοινώνησε με το προσωπικό. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές.

Σύμφωνα με πηγές από την δημοσιογραφική ομάδα του Mega, ο κ. Καψής θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία αποφάσισε να κατεβάσει τα ρολά του "μεγάλου καναλιού" την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι του Mega, ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αλλά επιπλέον υπάρχουν και αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω της πολύμηνης αδράνειας της ενημέρωσης. Είναι όμως αποφασισμένοι να το προσπαθήσουν...

Πηγή: mignatiou.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !