Ο Μανώλης Καψής εξηγεί γιατί πρέπει να βγει το δελτίο του MEGA

Unknown
0

Ο διευθυντής του Mega, Μανώλης Καψής, με σημείωμα που δημοσιοποίησε στο Periodico του συναδέλφου Ιάσωνα Πιπινή, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσει το δελτίο του Μεγάλου Καναλιού, σε μία στιγμή μάλιστα κατά την οποία οι μέτοχοι δεν έχουν πληρώσει τους εργαζομένους για οκτώ μήνες. Και η απάντηση είναι εύκολη.


Αναφέρει χαρακτηριστικά, προκαλώντας τα άλλα κανάλια που αποφάσισαν να κλείσουν το Mega, κατεβάζοντας την Τετάρτη το βράδυ τον διακόπτη: Να κατεβάσεις τον διακόπτη σε ένα πρόγραμμα (ναι κονσέρβα), μαζί με ζωντανό δελτίο στον αέρα, θα κάνει την απόφαση των “αδελφών καναλιών” λίγο πιο δύσκολη. Μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγους μήνες στους δρόμους, φωνάζοντας όχι μαύρο στα κανάλια; Οχι μαύρο στην ενημέρωση; Ο διευθυντής του Mega εγκαλεί και τους μετόχους, αλλά και τις τράπεζες, που αφήνουν το asset τους στην ουσία “ζωντανό-νεκρό”.

Το σημείωμα του διευθυντή του Mega, ακολουθεί:

«Η αλήθεια ειναι πως (εκ πρώτης όψεως), να βγάλουμε δελτίο ενώ είμαστε 8 μήνες απλήρωτοι ξενίζει.. Γιατί δελτίο; Η πρόταση πυροδοτήθηκε από την απειλή της digea να υποβαθμίσει το σήμα του σταθμού. Αυτό θα είναι το τέλος ουσιαστικά του καναλιού. Να ρίξεις το σήμα σε ένα πρόγραμμα όλο κονσέρβα, παρόλο που κάνει νούμερα, (ή επειδή κάνει νούμερα;) είναι εύκολο. Να κατεβάσεις τον διακόπτη σε ένα πρόγραμμα (ναι κονσέρβα), μαζί με ζωντανό δελτίο στον αέρα, θα κάνει την απόφαση των “αδελφών καναλιών” λίγο πιο δύσκολη. Μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγους μήνες στους δρόμους, φωνάζοντας όχι μαύρο στα κανάλια; Όχι μαύρο στην ενημέρωση; Και οι μέτοχοι θα μου πείτε τι κάνουν; Εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα; Το θέλουν ή όχι το κανάλι; Ήρθε η ώρα της κρίσης. Αν οι μέτοχοι δεν πληρώσουν την δόση στη digea δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε άλλο… Αντίο σας… Αν την πληρώσουν όμως, δείχνοντας οτι θέλουν να υπάρχει το Mega, δεν μπορώ να πιστέψω (για την ακρίβεια δεν θέλω να πιστέψω…) οτι θα συνεχίσουν να αδιαφορούν για την τύχη των εργαζομένων στο κανάλι, που όχι μόνο το κρατάνε ακόμα ζωντανό, αλλά δίνουν και μάχη “στον αέρα”, αν και απλήρωτοι, για την επιβίωση του. Ένα δελτίο στον αέρα, θα στείλει και μήνυμα στις Τράπεζες ότι το Mega ειναι εδώ. Οτι συνεχίζει να λειτουργεί και οτι συνεπώς απαιτείται να ανοίξουν ΤΩΡΑ οι λογαριασμοί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αφού αυτοί κρατάνε την αξία του asset ζωντανή (βλέπε απόφαση για τον ΔΟΛ). Άλλωστε περιμένουμε (ελπίζουμε άμεσα) την απάντηση τους για το business plan που έχει κατατεθεί…)».

Πηγή: www.mignatiou.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !