Ζωντανό το ενδιαφέρον του Σαββίδη για τα media...


Κάθε άλλο παρά έχει παγώσει το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για πιθανή είσοδό του στον ∆ΟΛ ή στα ΜΜΕ γενικότερα.

Σύµφωνα µε κύκλους που πρόσκεινται στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ο τελευταίος εµφανίζεται διατεθειµένος να εµπλακεί στα media, αρκεί να πρόκειται για µαγαζιά που είτε είναι οικονοµικά βιώσιµα, είτε µπορούν να γίνουν στο άµεσο µέλλον, υπό συγκεκριµένες προϋποθέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυµίζουν και τους όρους που τέθηκαν στο µέτωπο του ∆ΟΛ από την πλευρά Σαββίδη, χωρίς, όµως, να υπάρξει αποτέλεσµα. Ταυτόχρονα, οι εν λόγω συνοµιλητές του επιχειρηµατία ξεκαθαρίζουν πως, αν και όπως είναι φυσικό το τηλεοπτικό του εγχείρηµα έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, θα περιµένει τις εξελίξεις και τις ζυµώσεις αναφορικά µε τη διαγωνιστική διαδικασία που θα «τρέξει» το επόµενο διάστηµα βάσει και των επιταγών του Συµβουλίου της Επικρατείας.

Στην κυβέρνηση, πάντως, εξακολουθούν να θεωρούν την περίπτωση Σαββίδη για τον ∆ΟΛ ως µία από τις πλέον υλοποιήσιµες (αλλά και συµφέρουσες για το Μέγαρο Μαξίµου) και ως εκ τούτου συνεχίζουν να ενθαρρύνουν τις σχετικές ζυµώσεις. Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται τις αµέσως επόµενες ηµέρες να υπάρξουν νέες δυναµικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνσης της εξεύρεσης επενδυτή για το Συγκρότηµα της Μιχαλακοπούλου, που εκτός των άλλων θα… πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: