Απόψε το προτελευταίο επεισόδιο των Knockouts...


Τα συναρπαστικά knockouts συνεχίζονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ,απόψε, Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το βράδυ, με το δεύτερο επεισόδιο. 24 υπέροχες φωνές διαγωνίζονται ανά τριάδες, σε διαφορετικά τραγούδια,και μόνο ένας θα καταφέρει να περάσει στα lives.


Θα καταφέρει να προκριθεί στα live ο Κύπριος Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή που μας εντυπωσίασε όλους στη ballet αναμέτρηση;
Ποιο από τα δύο δυνατά χαρτιά από την ομάδα του Πάνου θα περάσει στα live; Ο Allan ή ο Χρήστος Θεοδώρου;
Γιατί η Έλενα έβαλε τον γλυκό Δίωνα Κουμπούρα στο ίδιο ρινγκ με δύο υπέροχες φωνές από την ομάδα της;
Ο Σάκης θα συνεχίσει στα live με τη Δέσποινα που «έκλεψε» στην προηγούμενη φάση ή θα προτιμήσει μια φωνή που είχε εξ αρχής στην ομάδα του;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στον ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη, βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζομένους, για να τους στηρίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή των knock outs μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε, στις 10.00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ ο κύκλος των knock outs ολοκληρώνεται με την προβολή του τρίτου επεισοδίου την Πέμπτη,2 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το βράδυ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: