#DidymaFeggaria : Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς

0
O Στέργιος δίνει εντολή στον επικίνδυνο άντρα να μπει στο σπίτι της Αγάπης και να την… τελειώσει. Στο μεταξύ, φίδια ζώνουν την Αλίκη καθώς έχει υποψίες ότι η Άννα βρήκε την ευκαιρία της για να τυλίξει τον Παύλο στη Νέα Υόρκη.

Η Αγάπη ξεσπά και δίνει τέλος στη σχέση της με το Φίλιππο, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Παράλληλα, ο Αμβρόσιος ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στην Μάρθα.

Δράση, μυστήριο, αγωνία και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών για τους ήρωες μας αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 13 ως και Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 17.45, στον ΑΝΤ1!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

92ο επεισόδιο
O Στέργιος δίνει εντολή στον επικίνδυνο άντρα να μπει στο σπίτι της Αγάπης και να την… τελειώσει! Στο μεταξύ, ο Ορέστης παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι παντρεύεται την Άννα και οι δυο τους τσακώνονται. Μέσα στη νύχτα, η Αλίκη ακούει έναν περίεργο ήχο στο σπίτι και καλεί την αστυνομία! Η Σίλα κοιμάται  στο σπίτι του Κώστα και δεν γυρίζει στο μωρό της, γεγονός που κάνει την Λίτσα έξαλλη! Ο Ορέστης με την Άννα πάνε στο δημαρχείο και παντρεύονται! Ο Φίλιππος στραβώνει πολύ με την Αγάπη και της λέει να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο! Ο Ορέστης δένεται πολύ με την μικρή Μαντώ και θέλει να την προστατέψει. Η  Αγάπη είναι μόνη στο σπίτι όταν μπαίνει ο κακοποιός που έστειλε ο Στέργιος…

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

93o επεισόδιο
Η Αγάπη ζει μία εφιαλτική νύχτα καθώς η ζωή της απειλείται από τον δολοφόνο που έχει στείλει ο Στέργιος. Μέτα από μάχη σώμα με σώμα και μία αγωνιώδη καταδίωξη, η Αγάπη τρέχει στο δρόμο και καθώς ο διώκτης της την πλησιάζει….. Εν τω μεταξύ, τη στιγμή της απόπειρας η Ελισάβετ, που κοιμάται με την Αλίκη, ξυπνάει σε κατάσταση σοκ και αγωνίας, χωρίς να ξέρει το γιατί. Το επόμενο πρωί ο Φίλιππος μαθαίνει τα γεγονότα και τρελαίνεται από αγωνία. Συγχρόνως μία αναπάντεχη γνωριμία ενθουσιάζει τη Λαμπρινή, ενώ η σχέση του Αντώνη με την Αφροδίτη δέχεται πλήγμα. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος επισκέπτεται για συμπαράσταση την Αγάπη, υποκρινόμενος πως έχει υποστεί μεγάλο σοκ. Εκεί βρίσκεται ο Φίλιππος κι έρχονται αντιμέτωποι. Λίγο αργότερα ένα τηλεφώνημα από τη Νέα Υόρκη αναστατώνει την Αλίκη.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

94o επεισόδιο
Φίδια ζώνουν την Αλίκη καθώς έχει υποψίες ότι η Άννα βρήκε την ευκαιρία της για να τυλίξει τον Παύλο στη Νέα Υόρκη. Ο Στέργιος με τον Φίλιππο “αρπάζονται” για χάρη της Αγάπης. Η Λίτσα συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο. Ο Φίλιππος και ο Αντώνης μαθαίνουν το όνομα του άντρα που έβαλε τον κοριό στο γραφείο τους. Η Αλίκη ετοιμάζει ένα πολύ ωραίο δείπνο για να κάνει το τραπέζι στον Ορέστη και στην Ελισάβετ! Ο Γιώργος εξαφανίζεται και η Λίτσα αρχίζει να ανησυχεί.. Ο Αντώνης προσπαθεί να κάνει έρωτα με

την Αφροδίτη, αλλά τελικά δεν του βγαίνει, γεγονός που τους απομακρύνει ακόμα πιο πολύ. Η Ελισάβετ αλλάζει λίγο το στιλ της για το δείπνο και ο Ορέστης την μπερδεύει με την Αγάπη! Ο Φίλιππος κάνει για άλλη μια φορά σκηνή στην Αγάπη κι αυτή παίρνει δραστικές αποφάσεις...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

95o επεισόδιο
Η Αγάπη ξεσπά και δίνει τέλος στη σχέση της με το Φίλιππο, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Λίγο αργότερα ο Αντώνης σπεύδει  να του συμπαρασταθεί, χωρίς να δώσει εξηγήσεις στην Αφροδίτη, αλλά αυτό έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα το δείπνο που παραθέτει η Αλίκη στον Ορέστη, γίνεται σε πολύ ευχάριστο και θερμό κλίμα.  Εν τω μεταξύ η Λαμπρινή πλησιάζει με διάθεση φλερτ τον Αλέξανδρο, χωρίς όμως να έχει αντιληφθεί ότι την παρακολουθεί ο Βαγγέλης, που βγαίνει έκτος εαυτού. Παράλληλα στην Νέα Υόρκη την Άννα αποκαρδιώνει το γεγονός της αναχώρησης του Παύλου για τη Φλόριντα, χωρίς εκείνη. Συγχρόνως ο Στέργιος αιφνιδιάζεται από ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου, που ζητά να τον ανακρίνει για την απόπειρα στο σπίτι της Αγάπης. Την ίδια στιγμή η Μάρθα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.  

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

96o επεισόδιο
Ο Αμβρόσιος ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στην Μάρθα. Η αστυνομία καλεί τον Στέργιο στο τμήμα και ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω του. Καταφέρνει όμως και στρέφει την προσοχή της αστυνομίας προς τον.. Φίλιππο! Η Φραντζέσκα, ο Φίλιππος και ο Αντώνης κάνουν μια καλή αρχή και δείχνουν πως αυτή η συνεργασία θα πάει περίφημα. Μια συνεργασία της Σίλας πέφτει έξω και καταρρακώνεται μόλις καταλαβαίνει πως έχει ξεμείνει εντελώς από λεφτά! Η Λίτσα βρίσκει τον Γιώργο και του λέει πως ξέρει όλη την αλήθεια! Ο Φίλιππος λέει στη Μαρουσώ ότι η αστυνομία τον θεωρεί σαν βασικό ύποπτο για την επίθεση που δέχτηκε η Αγάπη. Η Ελισάβετ με τον Ορέστη, την Αλίκη και την Αρετή πάνε σε κυριλέ εστιατόριο για να φάνε. Για κακή τους τύχη, στο ίδιο μαγαζί εμφανίζεται η Αγάπη με τον Στέργιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !