Βασιλική Τρουφάκου για DADDY COOL: «Είμαι πολύ χαρούμενη που η Τίνα Καμπίτση μού εμπιστεύτηκε τον ρόλο...»


Παρασκευή βράδυ, σε ένα μπαράκι στο Γκάζι, η Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου) και ο Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να πιουν και να χορέψουν. Θέλουν να το σκάσουν από όλους και απ' όλα και να χαρούν τον έρωτά τους. Οι θαυμαστές της σειράς τούς περικυκλώνουν ενθουσιασμένοι!


Η επόμενη ημέρα βρίσκει το τηλεοπτικό ζευγάρι της σειράς, «Daddy coοl», σε ένα πάρκο στο Θησείο, όπου η Στέλλα θέτει στον Μάξιμο τα όριά της, γιατί, όσο καλόψυχος και αν είναι, πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα τη σχέση τους. Τη σκηνή παρακολουθούν δεκάδες περαστικοί, που σε κάθε διάλειμμα του συγκεκριμένου πλάνου εξέφραζαν στους δύο ηθοποιούς την αγάπη τους για τη σειρά και τους ζητούσαν μια φωτογραφία παρέα.

Στο ζαχαροπλαστείο
«Από μέσα μου είχα την πεποίθηση ότι η σειρά θα συνεχιζόταν, θα έπαιρνε το πράσινο φως για ένα νέο κύκλο επεισοδίων, που θα κρατούσε μέχρι το καλοκαίρι, καθώς στην καρδιά των τηλεθεατών δεν είχαν ολοκληρωθεί οι ιστορίες των ηρώων. Μη σας πω ότι αυτή η ιστορία έχει υλικό και για τον Οκτώβριο (γέλια). Έτσι κι έγινε, λοιπόν. Αυτό το διάστημα κάναμε εξωτερικά γυρίσματα και σε λίγες ημέρες θα μπούμε και πάλι στο ζαχαροπλαστείο Mama's στην Ηρακλειδών, ένα πανέμορφο σπιτικό, που άνοιξε ξανά τις πόρτες του για “χατίρι” του ΑΝΤ1 έπειτα από δέκα χρόνια που ήταν κλειστό, για να γίνει το δικό μας τηλεοπτικό σκηνικό σε αυτή τη ρομαντική, οικογενειακή κομεντί. Είμαι πολύ χαρούμενη που η σεναριογράφος, Τίνα Καμπίτση, μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο της Στέλλας» ,λέει η Βασιλική Τρουφάκου στην εφημερίδα,''Espresso'', και συνεχίζει: «Η ηρωίδα μου είναι ένα σπάνιο πλάσμα. Το να υποδύεσαι έναν τόσο ζεστό, γλυκό, γενναιόδωρο, γεμάτο υπομονή και αγάπη άνθρωπο είναι μεγάλη ευτυχία».

Όσο για το τέλος του σίριαλ; «Για μένα ιδανικό φινάλε είναι ο Μάξιμος και η Στέλλα να ζήσουν μαζί αγαπημένοι, με τα παιδιά του και να αποκτήσουν και άλλα από τη δική τους ένωση. Να παντρευτούν και να είναι ευτυχισμένοι, όπως τους αξίζει», λέει η Βασιλική.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: