Ο «άρχοντας της πίστας» είναι έτοιμος για comeback

Unknown
0

Σε κοσμική έξοδό του ύστερα από καιρό, έδωσε το «παρών» στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ
Την πρώτη κοσμική έξοδό του έπειτα από καιρό έκανε ο Τόλης Βοσκόπουλος! Ο «άρχοντας της πίστας», φανερά καταβεβλημένος, εμφανίστηκε στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ χωρίς τη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου. 

Τη στιγμή που διέσχιζε την είσοδο του κλαμπ Baraonda ζήτησε ευγενικά από τους φωτογράφους να μην τον φωτογραφίσουν, αλλά εκείνοι τον έπεισαν τελικά να τους χαρίσει μια πόζα! 

Έως τον περασμένο Φεβρουάριο ο σημαντικός ερμηνευτής εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, πραγματοποιώντας sold out βραδιές, ώσπου κάποιες επιπλοκές στην υγεία του, σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του, έβαλαν τέλος στις βραδινές επαγγελματικές αλλά και κοσμικές εμφανίσεις του. 

Αυτός ήταν και ο λόγος που τους τελευταίους μήνες δεν συνόδευε τη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία στις νυχτερινές εξορμήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Τόλης Βοσκόπουλος δηλώνει σε φίλους και γνωστούς πως νιώθει πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.


Στην ίδια εκδήλωση για την ΕΛΠΙΔΑ παρευρέθησαν επίσης ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο βουλευτής Αδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, η Βίκυ Καγιά με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, η performer Νίνα Λοτσάρη και η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Οπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα φλας έπεσαν πάνω στον Σάκη, ο οποίος ξεχωρίζει αυτή την εποχή ως coach στο «Voice». 


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μάλιστα, πήρε και το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες του. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα τραγούδι στη «γυναίκα της ζωής του», όπως αποκάλεσε από μικροφώνου τη μητέρα των παιδιών του Κάτια Ζυγούλη. Συγκεκριμένα, ο Σάκης ερμήνευσε το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», με τον δημιουργό του τραγουδιού Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο.

espressonews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !