Δεν σκέφτεται ο Αλαφούζος για Σαββατιάτικο φύλλο...

0

Πρόταση για την έκδοση ενός νέου, σαββατιάτικου φύλλου, που θα κάλυπτε το κενό που θα άφηναν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», φέρεται να κατέθεσε προς τον Γιάννη Αλαφούζο ο επί σειράν ετών διευθυντής της απογευµατινής εφηµερίδας του ∆ΟΛ, Παντελής Καψής.


Ο τελευταίος, ορµώµενος προφανώς από το φηµολογούµενο ενδιαφέρον που είχε δείξει σε ανύποπτο χρόνο το αφεντικό του ΣΚΑΪ, θεώρησε ότι οι τελευταίες εξελίξεις στη Μιχαλακοπούλου άνοιγαν διάπλατα τον δρόµο για τη δηµιουργία ενός νέου φύλλου. Η πρόταση Καψή περιείχε συγκεκριµένα στοιχεία, που ήταν άµεσα συνδεδεµένα και µε το προσωπικό που ήδη εργάζεται στις ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Παρά το δελεαστικό της πρότασης, ο καναλάρχης του Φαλήρου δεν θέλησε να µπει καν στην κουβέντα. Και ο λόγος δεν σχετίζεται ούτε µε τα «Νέα», ούτε µε τον Καψή, αλλά µε την πάγια άποψη που διατυπώνει ο Αλαφούζος σε σχέση µε τα έντυπα.

Εκτός από τη συγκεκριµένη πρόταση, πληροφορίες αναφέρουν ότι, µετά τη δικαστική απόφαση και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν, µια οµάδα από δηµοσιογράφους των «Νέων», φέρεται να σκέφτηκε να προτείνει στον επί σειράν ετών αρθρογράφο της εφηµερίδας ,Γιάννη Πρετεντέρη, να αναλάβει πρωτοβουλία για την επανέκδοση της ιστορικής εφηµερίδας. Ακόµη και να έλεγε το «ναι» όµως ο έµπειρος δηµοσιογράφος, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να επανεκδοθούν «Τα Νέα» µε τον ίδιο τίτλο, από τη στιγµή που οι τράπεζες είχαν προχωρήσει στη δέσµευση των περιουσιακών στοιχείων του ∆ΟΛ. 

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !