Είχε πάει στις οντισιόν για τη ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ και κατέληξε στη ΡΑΧΟΥΛΑ!


Βάζει... γκολ κάθε Δευτέρα, στις 21.50, με τη φανέλα του Αστέρα Ραχούλας, και το γήπεδο του... Alpha παίρνει φωτιά!

Ο Ηλίας Μουλάς, ο οποίος υποδύεται τον Τατούη στη δημοφιλή σειρά, είναι το νέο κωμικό αστέρι, αφού οι αυθόρμητες ατάκες και οι αυτοσχεδιασμοί του κάνουν τον σκηνοθέτη της παραγωγής, Νίκο Κρητικό, να σηκώνει «τα χέρια ψηλά», και τον σεναριογράφο, Γιώργο Κρητικό, να του δίνει το ελεύθερο για να «πασπαλίζει» με το δικό του χιούμορ τον ρόλο του.

Ο ηθοποιός από την Ικαρία έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο του ως παίκτης του Αστέρα Ραχούλας, αν και στην τηλεόραση είχε γίνει ήδη γνωστός μέσα από διαφημιστικά σποτ.


Η οντισιόν 
«Τελικά η μοίρα σού παίζει κάποιες φορές τρελά παιχνίδια. Είχα πάει για οντισιόν στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και κατέληξα στον “Αστέρα”. Όταν διάβασα ότι ο Alpha έψαχνε νέους ηθοποιούς για τα καινούργια ζευγάρια της “Μουρμούρας”, αποφάσισα να περάσω από οντισιόν. Ωστόσο, δεν με επέλεξαν. Πέρασε κάποιο διάστημα και μου λένε από το κανάλι ότι ο σκηνοθέτης, Γιώργος Κρητικός, είδε τις οντισιόν μου και ήθελε να περάσω από κάστινγκ για τον “Αστέρα”. Αυτό ήταν. Έπειτα από ακόμη μία πήρα τον ρόλο του Τατούη, που βγαίνει από το Αναστάσης», αναφέρει στην ''Espresso'' ο Ηλίας και συμπληρώνει:

«Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένα χαρούμενο και τρελό παιδί που γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό, γιατί πάνω από όλα αγαπά το χωριό του, τη φύση, την ποδοσφαιρική του ομάδα και πιστεύει ότι το ευοίωνο μέλλον της χώρας μας θα κριθεί από την επιστροφή των νέων στην περιφέρεια. Αγωνίζεται για την ιδέα της αποκέντρωσης και πιστεύει πως μέσα από αυτήν θα έρθει η ανάπτυξη στην περιφέρεια και θα ανοίξουν βιοτεχνίες και μαγαζιά. Τη θεωρία του την ασπάζομαι και εγώ, όπως και την ιδέα της αλληλεγγύης».

Με το που φτιάξει ο καιρός, το καστ θα επισκεφτεί και πάλι τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας όπου γυρίζεται ως επί το πλείστον το σίριαλ, καθώς τώρα έχει πολύ κρύο και ομίχλη. Μέχρι τότε,όμως, οι σκηνές τους δουλεύονται στην περιοχή της Ροδόπολης, που βρίσκεται εντός του νομού Αττικής, αλλά έχει πλούσια βλάστηση, σπιτάκια και αλάνες.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: