Μαίρη Συνατσάκη: «Με τον Νίκο βρισκόµαστε στο ίδιο µήκος κύµατος»

Η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται καθηµερινά στην παρέα του «Ξαναδέστε τους» στον Alpha και µιλάει γι’ αυτή τη συνεργασία της και όχι µόνο...

Πώς είναι η ζωή µε τους «Ξαναδέστε τους»;
Η ζωή µε τους «Ξαναδέστε τους» ρέει απροβληµάτιστη και µε έναν τρόπο που µου είχε λείψει. Οπότε έχει µια ροή που είναι πολύ χαλαρή. Είναι ωραίο να πηγαίνεις κάθε µέρα στη δουλειά σου και να χαίρεσαι για τα άτοµα που πρόκειται να συναναστραφείς µπροστά και πίσω από τις κάµερες.

Τι απολαµβάνεις περισσότερο εκεί;
Αρχικά, έχω πολύ καλή επικοινωνία µε τους ανθρώπους που συνεργάζοµαι, την οποία θα είχα ούτως ή άλλως και εκτός τηλεόρασης. ∆εν µπορώ φυσικά να πω ότι είµαστε φίλοι, αλλά είναι σίγουρο ότι θα µπορούσαµε να απολαύσουµε ο ένας την παρέα του άλλου και εκτός εκποµπής. ∆ευτερευόντως, η εκποµπή διέπεται από τη βαθιά επιθυµία να κάνουµε χιούµορ και τον κόσµο να περάσει καλά, χωρίς να παίρνουµε τους εαυτούς µας στα σοβαρά. Αυτό είναι και κάτι που µου λείπει από την τηλεόραση γενικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι απαιτητικός;
Ο Νίκος έχει απαιτήσεις ως ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη δουλειά του και θέλει να έχει ένα καλό αποτέλεσµα. ∆εν θέλει να βγαίνει στον αέρα ένα αποτέλεσµα στο οποίο να µην υπάρχει το 100% του εαυτού µας. Επίσης, ο Νίκος έχει και τη µατιά του σκηνοθέτη, γι’ αυτό θέλει να είσαι παρών στην εκποµπή, την ώρα που αυτή γίνεται. Θέλει να είσαι σε µια εγρήγορση, ώστε να γίνονται οι «πάσες» ωραία και να υπάρχει η ανταλλαγή ενεργειών. Εµένα µου αρέσει, γιατί βρισκόµαστε στο ίδιο µήκος κύµατος σε αυτό.

Πηγή: Real


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: