Το αµέσως επόµενο διάστηµα θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση της οικογένειας των «Παραπολιτικών»,όπως ενημερώνει σήμερα το site του Ομίλου,parapolitika.gr...

Πρόκειται για το καθηµερινό φύλλο µε τον τίτλο «Ελευθερία του Τύπου», που,µε φόντο τα όσα συµβαίνουν γενικότερα στον χώρο των ελληνικών media, αλλά και την περιπέτεια που βιώσαµε πριν από λίγο καιρό οι άνθρωποι του Οµίλου µε την προσπάθεια φίµωσής µας, που κινητοποίησε το σύνολο του δηµοσιογραφικού και του πολιτικού κόσµου, αλλά και τα διεθνή δηµοσιογραφικά όργανα, αποκτά εκτός των άλλων και µεγάλη σηµασία από σηµειολογικής πλευράς. 

Η στελέχωση της νέας εφηµερίδας προχωρά µε πολύ γρήγορους ρυθµούς, µε πρόσωπα που έχουν αφήσει ισχυρό στίγµα στον έντυπο Τύπο. Επικεφαλής του εγχειρήµατος θα είναι ο πολύπειρος Χρήστος Μουλίνος, µέχρι πρότινος γενικός διευθυντής των εφηµερίδων, «∆ηµοκρατία» και «Espresso», ο οποίος πλαισιώνεται από στελέχη όπως ο Κώστας Μουρδουκούτας από το «Έθνος» και παλαιότερα τον «Ελεύθερο Τύπο» και οι Ανδρέας Λιόσης και Κώστας Σαλαµούρας, προερχόµενοι από τη «∆ηµοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]