Ναταλία Γερμανού: «Πάντα θα αισθάνομαι ότι δε χόρτασα το Φρέντυ»

0
Η Ναταλία Γερμανού κρύβει πίσω από το όνομά της μια ιστορία. Αυτήν του πατέρα της. Για τον πατέρα της λοιπόν μίλησε η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, στη Real.


Πες µου πώς διαχειρίζεσαι την απώλεια. Ο Φρέντυ Γερµανός πόσο σε «ακολουθεί» στα βήµατά σου; Κάθε µέρα, κάθε ώρα. Πάντα θα αισθάνοµαι ότι δεν τον χόρτασα. Πάντα θα νιώθω µια εκκρεµότητα, σαν να µην πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα, να µη ζήσαµε όλα όσα ήθελα µαζί. ∆εν τη διαχειρίζεσαι ποτέ την απώλεια. Συνηθίζεις απλώς να ζεις χωρίς τη φυσική παρουσία εκείνου που έφυγε.

Υπάρχουν συµβουλές του που φωτίζουν ακόµα τον δρόµο σου, Ναταλία;
Πάρα πολλές - δεν φαντάζεσαι πόσες. Και για τη ζωή µου και για τη δουλειά. Θα µπορούσα να σου αραδιάσω δεκάδες, αλλά θα σου πω δύο που µε έσωσαν στη ζωή: Να µην παίρνω τον εαυτό µου πολύ σοβαρά και να σέβοµαι διπλά κάθε άνθρωπο που δουλεύει σε δουλειά λιγότερο προνοµιούχα από τη δική µου.

Θα έγραφες ένα βιβλίο για εκείνον που αγαπήσαµε τόσο και λείπει σε όλους µας; Θα είχε τροµερό ενδιαφέρον να «φώτιζες» τον Φρέντυ που υπήρχε πίσω από τον Γερµανό... Ισως το κάνω κάποια στιγµή. ∆εν θα είναι η βιογραφία του όµως. Θα είναι κάτι εντελώς υποκειµενικό-προσωπικό, όχι «αγιογραφία».

Υπάρχουν σήµερα τέτοιοι φάροι σαν εκείνον; 
Πάντα υπάρχουν σπουδαίοι, σηµαντικοί άνθρωποι, σε κάθε δεκαετία. Το δυσάρεστο και το κρίµα είναι να µην τους αναγνωρίζουµε µετά θάνατον, αλλά να τους αξιολογούµε όσο υπάρχουν και δηµιουργούν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !