Παναγή για ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ: Επικρατούσε ένα περίεργο κλίμα, μια ανησυχία και μια ένταση λόγω της χαμηλής τηλεθέασης

Η όμορφη Τζώρτζια Παναγή λίγο μετά την ξαφνική αποχώρησή της από το «Ξαναδέστε τους» μίλησε στο Down Town Κύπρου.

Στεναχωρήθηκες όταν σου ανακοίνωσαν ότι αποχωρείς από την εκπομπή;
Ήταν μια κοινή απόφαση. Οπότε, δεν θα ‘λεγα ότι με στενοχώρησε. Τόσο η παραγωγή όσο και το κανάλι, μου φέρθηκαν πολύ επαγγελματικά και νομίζω πως έκαναν το σωστό. Συζητήσαμε κάποια πράγματα σε πολύ φιλικό κλίμα και κάπως έτσι η συνεργασία μας έληξε.

Τελικά, πού οφείλεται η ξαφνική αποχώρηση σου από το «Ξαναδέστε τους»;
Ήξερα ότι υπήρχαν διάφορα θέματα που έπρεπε να συζητήσουμε με την παραγωγή και γενικά υπήρχε ένα περίεργο κλίμα, τον τελευταίο καιρό, που αφορούσε και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με το που τέλειωσε η εκπομπή, μου ανακοίνωσαν ότι η συνεργασία μας λήγει οριστικά.

Γιατί, όμως, επέλεξαν να αποχωρήσεις εσύ συγκεκριμένα και όχι κάποιο άλλο μέλος της ομάδας;
Νομίζω πως ήταν περισσότερο κοινή απόφαση μιας και το συμβόλαιό μου είχε ήδη λήξει. Όμως, το γνώριζα εξ αρχής. Απλώς, ούτε από πλευράς μου αλλά ούτε από πλευράς παραγωγής υπήρχε θέληση για συνέχιση της συνεργασίας. Άλλωστε, είχαν γίνει όλα πολύ ξαφνικά όταν έκανα τα δοκιμαστικά, που δεν είχα πολλά περιθώρια να σκεφτώ πράγματα. Παρόλα αυτά, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα.

Δεν αισθάνεσαι αδικημένη;
Κοίτα, γενικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε πολύ άγχος και αγωνία. Επικρατούσε ένα περίεργο κλίμα, μια ανησυχία και μια ένταση λόγω της χαμηλής τηλεθέασης. Οπότε, φεύγοντας από εκεί, όλα αυτά κατευθείαν έσβησαν. Όσο για την απόφαση του σταθμού, ήταν λογικό να θεωρηθώ ο «αδύναμος κρίκος». Δεν θα έλεγα ότι ένιωσα αδικημένη, γιατί είχαν δοκιμάσει από πριν ορισμένες αλλαγές στο concept, πράγμα που επίσης δεν απέδωσε. Οπότε, το επόμενο βήμα ήταν να προχωρήσουν σε αλλαγές που αφορούσαν στα άτομα της εκπομπής.

Θεωρείς, δηλαδή, ότι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης οφείλονταν σε εσένα;
Εννοείται πως όχι. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα με επέλεγαν εξ αρχής. Γενικά, πιστεύω ότι η απογευματινή ζώνη δεν είναι εύκολη…

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: