«Μη με λησμόνει»:Καθημερινό ή εβδομαδιαίο το σίριαλ του Κώστα Κρομμύδα;


Ο Κώστας Κρομμύδας πάει... ΕΡΤ! Οχι, ο ηθοποιός δεν θα παίξει σε κάποια από τις νέες παραγωγές, αλλά θα δει ένα από τα βιβλία του, το «Μη με λησμόνει» (εκδόσεις Διόπτρα), να γίνεται,όπως είναι γνωστό ήδη,σειρά.

Ύστερα από σχετική προκήρυξη η κρατική τηλεόραση αρχίζει την επιλογή των παραγωγών μυθοπλασίας. Μία από τις προτάσεις που έγιναν ήταν η μεταφορά του best seller του Κώστα Κρομμύδα. «Έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και ξέρω ότι την πρόταση έκανε το ΡΙΚ στην ΕΡΤ ώστε να γίνει συμπαραγωγή» ,λέει ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός στην ''Espresso'', και συνεχίζει: «Όλα ξεκίνησαν από το Ραδιοτηλεοπτικό Ίδρυμα Κύπρου, όπου διάβασαν το βιβλίο μου και θέλησαν να το προτείνουν. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε. Η πρόταση έγινε στην ΕΡΤ και περιμένουμε την απάντησή τους. Αρχικά είχε συζητηθεί να γίνει καθημερινή σειρά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Εγώ την έχω στο μυαλό μου να παίζει Δευτέρα με Παρασκευή λίγο πριν ή μετά το δελτίο».

Πάντως ο ίδιος, αν δοθεί το τελικό ok, δεν θα είναι μέλος του καστ...
«Το σίγουρο είναι πως δεν θα συμμετάσχω ως πρωταγωνιστής, αυτό το αποκλείω. Το πολύ πολύ να παίξω έναν μικρό ρόλο, μια απλή συμμετοχή, αν τελικά γίνει το σίριαλ».

Επιμέλεια των κειμένων 
«Όσον αφορά το σεναριακό κομμάτι, μου ζητήθηκε να έχω την επιμέλεια των κειμένων, γιατί κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία καλύτερα από τον συγγραφέα», λέει ,και συνεχίζει: «Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα Γιάννενα, στο Γαλαξίδι, στην Πάτμο αλλά και στο Παρίσι, γι’ αυτό θα είναι ακριβή παραγωγή. Όμως, αυτός ήταν από τους βασικούς όρους: να μην αλλάξουν οι τόποι, γιατί καθορίζουν όλη την ιστορία».

Η υπόθεση ξεκινά στο Παρίσι, όπου μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη. Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει, έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: