Νίκος Μουτσινάς: Η μεταφυσική του ιστορία που προκάλεσε ανατριχίλα στους συνεργάτες του

Unknown
0

Σε μία… ιδιαίτερα σκοτεινή συζήτηση προχώρησαν στο Ξαναδέστε τους. Οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν σε θέματα με μεταφυσικά φαινόμενα! Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα αποκάλυψε πως έχει φίλη, που ζει ακόμη και σήμερα σε σπίτι, στο οποίο είχε παραμείνει το πνεύμα του παλιού ιδιοκτήτη.


Τότε λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το λόγο και εξομολογήθηκε ένα ξεχωριστό συμβάν. «Εμείς παλιά με μία παρέα.. κάποια πρωτοχρονιά, όπως τελείωνε η βραδιά καλέσαμε πνεύματα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μάλιστα ανέλυσε όσα τους είχαν συμβεί! «Καθόμασταν, παίξαμε trivial, κρασιά… και όπως ήμασταν, ήταν η ώρα του γαλλικού καφέ. Όπως είμαστε αρχίζει μια κουβέντα για τα πνεύματα», ανέφερε και αφού εξήγησε πως συμφώνησαν όλοι να συμμετάσχουν, συμπλήρωσε: «Ήταν ένα τραπέζι, που δεν είχε καθόλου καρφιά. Οπότε έχουμε το τραπέζι και καθόμαστε τέσσερα άτομα! Βάζουμε τα χέρια πάνω στο τραπεζάκι και αρχίζουμε και λέμε “Είναι κανείς εδώ;”. Κοιτιόμαστε… και ξαφνικά κάνει το τραπέζι θόρυβο. Όταν γυρίσαμε να δούμε ποιος το έκανε, είδαμε απλά πέντε άτομα άσπρα! Κουνιέται το τραπέζι και μας έκανε και δύο βηματάκια. Αλήθεια σας λέω! Δεν είχαμε τίποτα παράταιρο».

Παρότι κανείς δεν τον πίστεψε, ο Νίκος συνέχισε: «Μετά για κάποιο χρονικό διάστημα στο σπίτι μου φοβόμασταν ότι κάποιος ήταν μαζί μας». Όλοι οι συνεργάτες του τον τρόλαραν, με το Νίκο να αντιδρά: «Εντάξει, δεν ξαναλέω καμία ιστορία!».

Δείτε το απόσπασμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !