Αυτός θα είναι τελικά στο ΠΑΖΑΡΙ της Ντορέττας...

0

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά κάνοντας παζάρι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, υποβάλλοντας τους διαγωνιζομένους σε δοκιμασίες και μοιράζοντας πλούσια δώρα και χρήματα.



Στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι ,«Κάνε Παζάρι», που θα διεκδικήσει μια θέση στις επιλογές των τηλεθεατών, η παρουσιάστρια θα έχει και βοήθεια από ένα ανδρικό πρόσωπο για την εκτέλεση των δοκιμασιών. Επιλογή της παραγωγής για τη θέση αυτή, αν και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το μοντέλο, Αλέξης Παππάς.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το zappit, πέρασαν ακόμη από δοκιμαστικό για τη θέση του βοηθού της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μοντέλο ,Στέλιος Νιάκαρης και ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης.

Να σημειωθεί ότι σε αυτή την εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού δεν πρόκειται κάποιο πρόσωπο να ενσαρκώσει τον ΖΟΝΚ, ενώ θα υπάρχουν και δυο γυναικείες παρουσίες που θα κάνουν πιο θελκτικό το περιεχόμενο – μυστήριο που θα διεκδικεί κάθε παίκτης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !