Ντέμπορα Οντόγκ από τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ: «Οι ηθοποιοί βγαίνουμε ακόμη και μετά το τέλος των γυρισμάτων»


Μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος», υποδυόμενη τη Γκρέις, μια μετανάστρια που είχε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή τη φορά η Ντέμπορα Οντόγκ επέστρεψε με έναν εξίσου δυνατό ρόλο, εκείνον της Αφρικανής Ατσάιο, στη δραματική σειρά,«Η λέξη που δε λες», που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στον Alpha.

H ηθοποιός μίλησε στην Espresso για το σίριαλ αλλά και τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους οι ηθοποιοί,αλλά και για το πώς πήρε τον ιδιαίτερο αυτόν ρόλο...

«Η Ατσάιο βοήθησε την οικογένεια του μικρού αγοριού. Έδειξε στη μητέρα του πώς να επικοινωνεί με το παιδί της χωρίς λόγια. Εκείνη ήθελε να εφαρμόσει στον Παυλή ένα αυστηρό πρόγραμμα, πώς να διαβάζει, να παίζει, να τρέχει. Έπρεπε, όμως, να τον αφήσει στην ηρεμία του -χωρίς να έχει πολλές προσδοκίες- και σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου το παιδί θα της έδειχνε τι θέλει πραγματικά. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη, οι δυο τους θα έβρισκαν τον κοινό ρυθμό τους».

Πώς πήρε όμως τον ρόλο της; 
«Μέσα από οντισιόν», τονίζει, και συνεχίζει: «Κατέβηκα στα Χανιά για πέντε μήνες, από αρχές Μαΐου. Είχα επισκεφτεί στο παρελθόν το νησί για διακοπές, αλλά τώρα έζησα για τα καλά με την “τραγουδιστή” γλώσσα των Κρητικών. Δεδομένου ότι ήμασταν όλο το συνεργείο και το καστ μακριά από τα σπίτια μας, γίναμε με τους Κρητικούς μια παρέα. Οι ηθοποιοί βγαίνουμε ακόμη και μετά το τέλος των γυρισμάτων σε ταβερνάκια της Αθήνας. Ειδικά με τον μικρό Γιώργο Στεντούμη γίναμε “κολλητοί”. Τον διάβαζα, παίζαμε με τις γάτες και τους σκύλους του κτήματος και, όταν έφεραν το τραμπολίνο, εγώ με το πιτσιρίκι στα διαλείμματα κάναμε τα άλματα της ζωής μας» (γέλια).


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: